自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

https://hk.yahoo.com/home/%E6%9D%8E%E4%BD%B3%E8%8A%AF%E7%96%91%E4%BB%8D%E6%9C%AA-%E8%A7%A3%E5%B0%81-%E5%AE%98%E7%B6%B2%E6%B4%BB%E5%8B%95%E7%85%A7%E5%86%8D%E6%AC%A1%E8%A2%AB%E6%B6%88%E5%A4%B1-035425177.html

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

有得出席活動已經算好,只係要打格仔啫
出得黎行預左要還
尤其國旗事件其實都幾嚴重下, 打下水炮反而冇咁大問題

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

有點係跟風黃, 佢係真實黃, 公然侮辱中國國旗, 真係無腦
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

男爵府

回覆樓主:

有果必有因,自己攞嚟

侯爵府

emt1314 發表於 24-3-29 14:26

stephy,張敬軒又無嘢喎,廣告&電影都無影響喎,係佢好似特別嚴重咁

男爵府

emt1314 發表於 24-3-29 14:26

願聞其詳

大宅

露比EE 發表於 24-3-29 14:37
stephy,張敬軒又無嘢喎,廣告&電影都無影響喎,係佢好似特別嚴重咁

因為李喺tvb,tvb要大陸市場……所以感覺上好似大影響啲

侯爵府

0ooxoo0 發表於 24-3-29 14:40
因為李喺tvb,tvb要大陸市場……所以感覺上好似大影響啲

咁佢d劇又上唔到大陸,同佢拍劇嘅演員會唔會受影響呢?

重點係唔明大陸特別唔妥佢,深醜都一樣可以出鏡啦!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我覺得係因為同國旗事件有關,侮辱國旗好大件事㗎喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

esmehouse 發表於 24-3-29 14:44
我覺得係因為同國旗事件有關,侮辱國旗好大件事㗎喎

咁依加國安法&23條,佢會唔會比人拉呢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

露比EE 發表於 24-3-29 14:44
佢係 post 相再寫 Beautiful Flag,所以又未至於俾人拉,不過比大陸封殺係正常嘅事
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2024年龍年勳章

軒公明顯跟風黃
當時如果你唔扮黃,就比黃人批鬥,不過佢本身上邊落嚟,d黃人點都唔當佢自己人。

珍珠宮

BK Milk勳章

露比EE 發表於 24-3-29 14:44

係喎,佢侮辱國旗,唔知佢會唔會俾人拉呢

珍珠宮

BK Milk勳章

banki00 發表於 24-3-29 14:32
有果必有因,自己攞嚟

同意,佢係咎由自取,一個字「抵」

親親嗲哋    發表於 24-3-29 17:27

侯爵府

唔係支持黃人叫幾句口號咁簡單
佢係侮辱中國國旗
自作孽不可活

珍珠宮

侮辱國家。。夠哂衰格,佢係咪中國人?

伯爵府

回覆樓主:

侮辱國旗無嚴懲佢已經偷笑,支持封殺,殺一儆百

公爵府

hashtag影視迷勳章

老實講,相比黃芯,我真係更憎你提嗰兩隻黃嘢,推人哋仔女去死,自己就繼續賺$嘆世界,人渣!

珍珠宮

1773 發表於 24-3-29 15:21
老實講,相比黃芯,我真係更憎你提嗰兩隻黃嘢,推人哋仔女去死,自己就繼續賺$嘆世界,人渣!
...

係~所以我都唔多中意睇佢地!假到死,做人又無原則!

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

侮辱國旗其實好嚴重架喎!

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊