自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

係呢兩日先收到,佢連續打幾次嚟,之後另一段時間又另外一個電話號碼打嚟

男爵府

gigicatb 發表於 24-5-22 13:10
係呢兩日先收到,佢連續打幾次嚟,之後另一段時間又另外一個電話號碼打嚟
...

我都係,好鬼煩

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

我都係, 仲要唔聽連續打黎, 係咪APPLE手機先收到?

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章 畀面勳章

我尋日都收到一個,cut咗佢線,轉頭又打嚟

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都係

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

昨天收到一個,拿拿聲去設定將FaceTime未知的來電設為靜音。

珍珠宮

廷廷媽 發表於 24-5-22 13:29
我都係, 仲要唔聽連續打黎, 係咪APPLE手機先收到?
話明係facetime, 當然係得iphone / ipad 收到啦

大宅

我昨天都收到連續3次,我媽媽都收到1次。

伯爵府

牛年勳章

最近有冇登記乜嘢?或參加抽獎?
我成日覺得係呢啲地方被share 資料

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

我老公又係咁收到
我就全部不明來電自動靜音, 所以不明Facetime都無
呢排係多返好多, 日日都有whatsapp 將會停用SMS
又有股票投資whatsapp群組,刷單任務whatsapp group,
騙子無所不用其極, 煩到一個點

水晶宮

唔好接, 會被用黎做AI

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

回覆 whyyou 的帖子

我意思指IPHONE先收到視象電話騙案, ANDROID手機有冇收到視象電話騙案?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

廷廷媽 發表於 24-5-22 14:17
回覆 whyyou 的帖子

我意思指IPHONE先收到視象電話騙案, ANDROID手機有冇收到視象電話騙案? ...

唔係視像嚟㗎,係FaceTime語音,我今日收到六次,都係86 180字頭

子爵府

畀面勳章

冇聽,連續打兩次,都係+852,早上打完夜晚又打
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

公爵府

我琴日收到FaceTime來電

我從來冇收過琴日第一次

男爵府

連續兩日差唔多時間打來,cut佢線,跟住連續打5次來,跟住我封鎖咗佢

男爵府

我昨日都收到,連續打4次。

子爵府

yanyan-mummy 發表於 24-5-22 14:19
唔係視像嚟㗎,係FaceTime語音,我今日收到六次,都係86 180字頭

我係FaceTime視像
好彩一向都攪左silent mode,只有電話薄電話先響
所有一律唔識佢自動cut線,真係有心搵會留言
attach1/tmp/phpNEVlku

侯爵府

開心吸收勳章

我都收到幾個, 我直情關左facetime 功能.

大宅

我都係,仲要不停打幾次嚟

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊