自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

睛靈勳章

想知除酒店外,多唔多地方有免費wifi ,想知有咩地方可以免費登陸使用,要唔要實名註冊先

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

jollyma 發表於 24-5-23 09:35
想知除酒店外,多唔多地方有免費wifi ,想知有咩地方可以免費登陸使用,要唔要實名註冊先
...

大部份有 wifi , 但有部份要大陸號碼登錄先用得。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

大部份餐廳, 商場, 銀行都有免費wifi
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

伯爵府

...

食店多數唔使實名登記…。(醫院要實名)

水晶宮

其實呢, 唔好亂用街外wifi (無論香港, 內地, 其他國家/地方), 用公共wifi 等同將你電話中門大開, 任意比人攞你手機的資料

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

...

大把
間間餐廳商舖都有咁滯
有d仲唔使密碼
有時撞全部0或全部8就入到

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

D..D 發表於 24-5-23 12:27
大把
間間餐廳商舖都有咁滯
有d仲唔使密碼

有d 4個6加4個8

但問待應佢地都會講密碼比我們知

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔好用公共wifi, 就算香港都唔會用,
手機內資料好易比hack

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊