自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實都留意左佢一段時間,性格幾好,又幾靚仔,幻愛個陣做得唔錯唔係話九龍城寨佢唔好,但發揮黎講其實仲少過幻愛
究竟一個藝人演員,紅既契機係咩?

水晶宮

佢在台灣紅先, 拍左電影小曉, 知名度打開左, 小S 好鍾意佢

男爵府

幻愛係好得!靚仔啊

瑪瑙宮

無得點解, 未到你紅咪未到.
命水命水

珍珠宮

上校車 發表於 24-6-13 11:33
佢在台灣紅先, 拍左電影小曉, 知名度打開左, 小S 好鍾意佢
我以為係拍咗"此時此刻"先紅

Love and Kindness are never wasted.

侯爵府

牛年勳章

有時際遇無得講,唔紅或未紅唔代表條件實力唔好,唔係個個一出道就紅吧,tbb好多到你認到樣叫到名嘅藝人,可能原來已默默做咗十幾年

水晶宮

babycam 發表於 24-6-13 11:38
我以為係拍咗"此時此刻"先紅

呢套佢只係佔一個單元啫, 之後套 "我在這裡等你" 先係雙男主

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

wingwing5 發表於 24-6-13 11:30
其實都留意左佢一段時間,性格幾好,又幾靚仔,幻愛個陣做得唔錯唔係話九龍城寨佢唔好,但發揮黎講其實仲少 ...

呢啲就叫
“”天時地利人和“”

正如讀書叻,都唔一定做嘢叻。
做嘢叻,又唔等於讀書叻。

珍珠宮

其實都留意左佢一段時間,性格幾好,又幾靚仔,幻愛個陣做得唔錯唔係話九龍城寨佢唔好,但發揮黎講其實仲少 ...
運。佢真係幾靚仔九龍城寨前完全唔識佢,開頭仲以為佢係國內演員

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

時也命也

瑪瑙宮

真係又高大又靚仔又演得, 而家少有, 前途無限.

瑪瑙宮

三國1 發表於 24-6-13 11:44
運。佢真係幾靚仔九龍城寨前完全唔識佢,開頭仲以為佢係國內演員
...

me too , 唔知佢乜水

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我認識佢由少年大衞與瑪嘉烈

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

有睇viu劇而唔係淨係睇12子嘅
應該先識佢

別墅

暫時都未真係話好紅,但多左人識絕對係好事,等佢下一部啦

侯爵府

BK Milk勳章

第一次睇佢係"梅豔芳"套戲入面, 飾演哥哥
有褲著啦~~~

珍珠宮

好媽媽勳章

估不到佢講野幾風趣幽默, 我見他在旅遊節目和小S一齊好玩得, 開記招時, 也常常"tum"得一班台灣記者哄堂大笑.

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

由「潛行」開始認識呢位藝人,之後睇其他新聞了解多啲,原來都出道好一段日子,

佢勁在扮乜似乜,我和阿女都被圈粉了

希望佢唔好只顧「台灣」市場,大陸市場好大,撇開黃黑立場,唔好浪費人氣,做好每一個角色吧!

洋房

多d宣傳有人識就紅

男爵府

回覆樓主:

電影圈宜家男女主角青黃不接,劉有外型有演技,由ViuTV教束,2月29已睇好佢會成為新一代男一接班人

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊