自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

自己攞嚟衰怪得邊個?
attach1/tmp/phpl6ePBQ

attach2/tmp/phpQaCXWL

attach3/tmp/phpVzfGiH

attach4/tmp/phpwTjNEC

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

抵死!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

自己申請 只可以講句抵死
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有乜咁好睇?
抵死

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

對女人好奇咪叫雞囉!

子爵府

LandoCheung 發表於 24-6-14 09:00
自己攞嚟衰怪得邊個?

呢啲變態佬捉佢坐監就啱

珊瑚宮

2024年龍年勳章

死變態!! 好彩未結婚!

男爵府

2024年龍年勳章

死變態佬....

珍珠宮

減齡達人勳章

cy101 發表於 24-6-14 09:09
對女人好奇咪叫雞囉!

偷睇的感官刺激應該不同於明買明賣。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

LandoCheung 發表於 24-6-14 09:00
自己攞嚟衰怪得邊個?

笑死,唔講由自可,抵q死
放下自在

子爵府

被捕後先立即求醫,同醫生講幾多大話令到醫生判斷係有抑鬱症!有份好工都唔識得珍惜!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

抵死

男爵府

回覆樓主:

子爵府

2024年龍年勳章

雖然遲左,但女友醒覺走得快

瑪瑙宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

珍珠宮

個女嘅俾人拍到換衛生巾真係好慘!我相信就算自己男朋友或者自己老公都唔會見到呢一幕,個消防員真係好變態,抓緊死!

babycam    發表於 24-6-14 12:01

子爵府

adawong20 發表於 24-6-14 09:37
雖然遲左,但女友醒覺走得快

Agree
拍左12年,有d女人好傻未必捨得走
不過今次個男直頭犯左法,令女朋友可以決斷離開,好彩未結婚

子爵府

LekGirl 發表於 24-6-14 09:48
個女嘅俾人拍到換衛生巾真係好慘!我相信就算自己男朋友或者自己老公都唔會見到呢一幕,個消防員真係好變態 ...

係,好慘
比呢個死變態睇過之餘,警察做野又睇到,跟住上庭可能又要播,件案終於完,希望呢個女仔都可以放下

伯爵府

2024年龍年勳章

點解冇左mpf?

伯爵府

忌廉寶寶 發表於 24-6-14 11:34
Agree
拍左12年,有d女人好傻未必捨得走
不過今次個男直頭犯左法,令女朋友可以決斷離開,好彩未結婚

咁佢女友都仲好後生,可能30左右,可以好決斷。而且拍咗12年咁耐又可能係初戀,個女友都可以安心斷絕關係出去再見識。好彩喺婚前發現呢件事。不過可能拍咁耐拖都知道男友係咩人格。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊