自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

MIRROR的陳瑞輝(Frankie/ 皮皮)22年宣布與拍拖十多年的女友分手,至去年平安夜突然公告新戀情,他透露女友是圈外人。近日Frankie比之前活躍於社交平台,不時貼出「女友視角」相,支持者「皮寶寶」亦大為受落,出Post讚「阿嫂做到嘢!」而這位名叫Christy的女友,突然親自回覆網民留言致謝,她說:「多謝皮寶寶嘅厚愛 我會影多啲比大家睇同埋爭取多啲福利」Fans見到阿嫂首度現身都大感驚喜,之後連Frankie都有回應,更公開放閃,回覆女友:「難得迫到你出嚟講多謝 我都要多謝你! 你影啲相好靚」
不過此舉令部份歌迷不滿,一方面有人認為Frankie事業正在上升期,不宜如此高調;另外有Fans爆料指,見到Christy日前現身Frankie場次的《HI MIRO!見面祭》,跟Fans一齊上台排隊攞御守,與Frankie互動,更穿著男方自家品牌尚未推出的新衫,被指公然「宣示主權」,引起Fans公憤。

其後愈來愈多人爆料,開始貼出她的性感照以及跳鋼管舞的影片,Christy對驕人身材毫不吝嗇。而更甚者是她被IG密友出賣,有人貼出她的密友限時動態截圖,她竟自爆做第三者、見一個愛一個等等,甚至自稱周旋於Frankie及另一MIRROR兄弟江𤒹生(AK)之間!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

虎到金來勳章

姣精, 有呢D女友真係三生有幸

珊瑚宮

回覆樓主:

鏡嬸買定花生剝啦

大宅

密友睇唔過眼?出賣佢

男爵府

女既本身好一般,個底仲要咁花,等個男既以為自己執到寶。
「換個角度,自然有出路。」

侯爵府

2024年龍年勳章

好姣

伯爵府

回覆樓主:

哇,咁醜樣既,個格又好cheap, bad taste

男爵府

回覆樓主:

係咪有人覺得霸到兩塊鏡好威?

男爵府

2024年龍年勳章

都幾醜樣

伯爵府

真係豬隊友

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

多頂帽戴下啫, 帽事嘅

Love and Kindness are never wasted.

伯爵府

我以為我百彈齋主先覺得個女人化咁重裝都咁醜樣
又晌IG貼埋啲少布衫正宗姣精

原來下面啲留言都係差唔多睇法

大宅

回覆樓主:

條女識食,AK同皮皮係全隊最靚仔

公爵府

kwokdicken 發表於 24-6-18 12:10
我以為我百彈齋主先覺得個女人化咁重裝都咁醜樣
又晌IG貼埋啲少布衫正宗姣精

大宅

個女仔個底一定好花, 甘多人爆料

珍珠宮

木糠布甸 發表於 24-6-18 12:14
條女識食,AK同皮皮係全隊最靚仔

真正食家

Love and Kindness are never wasted.

大宅

babycam 發表於 24-6-18 12:16
真正食家

但唔明佢有咩本事,又姣又醜樣,睇文字應該性格都幾衰,憑乜野可以同時食2個靚仔

首頁
12345...12

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊