自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問係klook買咗迪士尼海洋門票,係未就咁scan 其他成員既QR code落自己個apps度就可以一齊拎standy pass?要唔要join group?而家已經顯示有其他成員QR code

最重要請問點可以買fantasy springs DPA pass?因為唔係官網買飛,驚入園攪唔切,唔夠人搶…..

感激不盡

大宅

凱凱 發表於 24-6-18 21:45
請問係klook買咗迪士尼海洋門票,係未就咁scan 其他成員既QR code落自己個apps度就可以一齊拎standy pass? ...

Yes, scan 哂d飛入app 就可以一齊拎fast pass

男爵府

chongjanice 發表於 24-6-18 21:48
Yes, scan 哂d飛入app 就可以一齊拎fast pass

謝謝你!請問買DPA pass係未入信用卡號碼要收sms?請問拎fast pass同買DPA pass係未要入到園區先可以做到?出面排隊等候既時間可唔可以做到?

男爵府

應該要入左園,先再係Disney App 入面買DPA

大宅

凱凱 發表於 24-6-18 21:45
請問係klook買咗迪士尼海洋門票,係未就咁scan 其他成員既QR code落自己個apps度就可以一齊拎standy pass? ...

Sea 你留意下餐廳買set 可以加1200yen 換stella手袋仔
attach1/tmp/php1kxGQE

attach2/tmp/phpgYY73o

珍珠宮

凱凱 發表於 24-6-18 21:57
謝謝你!請問買DPA pass係未入信用卡號碼要收sms?請問拎fast pass同買DPA pass係未要入到園區先可以做到? ...

當然要入左園區先可以開始搶,如果唔係呢排啲人唔洗提前到半夜十二點幾開始排頭段(雖然我無留意係咪sea果邊)~

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

凱凱 發表於 24-6-18 21:57
謝謝你!請問買DPA pass係未入信用卡號碼要收sms?請問拎fast pass同買DPA pass係未要入到園區先可以做到? ...

一定要早去排隊入場,好多人6.30am已經排緊,
最遲7.40am 都要到,入場後才可買DPA 而且都係有限數量,手快有有慢冇。

男爵府

chongjanice 發表於 24-6-18 22:12
Sea 你留意下餐廳買set 可以加1200yen 換stella手袋仔

個袋仔好靚呀,多謝分享

大宅

龍貓車 發表於 24-6-18 22:26
個袋仔好靚呀,多謝分享

車仔檔有好多唔同口味嘅爆谷,唔好心急買,怕之後食唔落(emoji)

記得買三眼仔mochi
好好食
attach1/tmp/phpjy9eKW

attach2/tmp/phpOCjp9K

男爵府

chongjanice 發表於 24-6-18 22:12

好靚呀 唔該晒

男爵府

wiiabcd 發表於 24-6-18 22:23
最遲7.40am 都要到,入場後才可買DPA 而且都係有限數量,手 ...

係未入到場先可以輸入信用卡號碼?要唔要收sms?謝謝你

男爵府

chongjanice 發表於 24-6-18 22:32
車仔檔有好多唔同口味嘅爆谷,唔好心急買,怕之後食唔落(emoji)

記得買三眼仔mochi

正呀,我每次去dianey都要買爆谷

侯爵府

牛年勳章

DPA係去到先入信用卡資料買,只要同行人士嘅ticket都入晒同一個人嘅app就可以選擇全部一齊買,亦可按人名買個別人頭,而且係按設施及時段咁買,當你買咗一項設施,要到該時段先可以用,亦要用完先可買下一項,咁可以確保人流控制

珍珠宮

wiiabcd 發表於 24-6-18 22:23
最遲7.40am 都要到,入場後才可買DPA 而且都係有限數量,手 ...

對!日本人當排隊食生菜!

子爵府

2024年龍年勳章

chongjanice 發表於 24-6-18 22:32

記得買三眼仔mochi

越來越唔好食,越來越膠

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

凱凱 發表於 24-6-18 23:29
係未入到場先可以輸入信用卡號碼?要唔要收sms?謝謝你

我哋用官網app買入場券所以一早已入好信用卡資料,同時系統自動綁做一組人,唔需要自己逐張飛scan QR code 組隊,每次買DPA都會收SMS ,所以你要肯定張電話卡係可以收到SMS ,我哋係用email 收確認碼。

如果你哋去到海洋要排隊安檢,就揀大門口最右手邊第2行排係最快入場,第1行係earlybird 入場好快就冇人排隊,這時候第1行安檢會分擔第2行安檢工作,所以係快一倍時間入去。

人氣園區大約11.00就賣完DPA,如果你9.30都未入場,想買到fantasy spring 就睇彩數。

大宅

wiiabcd 發表於 24-6-19 06:04
我哋用官網app買入場券所以一早已入好信用卡資料,同時系統自動綁做一組人,唔需要自己逐張飛scan QR code ...
想請問一下即係我在香港預先買定入場券,都要去到現場先可以買埋DPA?

伯爵府

PinguLinusLee 發表於 24-6-19 11:48
想請問一下即係我在香港預先買定入場券,都要去到現場先可以買埋DPA?

無論你在任何一個平台購買入場劵, 都要在入場時畀職員 scan (激活)咗你入場劵的QR code先可以買 DPA

大宅

回覆 wiiabcd 的帖子

原來係咁,唔該你

男爵府

唔該晒咁多位,已經成功入咗fantasy spring。酒店有專車7:45am到迪士尼海洋,8:40入到園區已經冇晒DPA pass, 只搶到魔髮奇緣standby pass 。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊