嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我囡最近鐘意玩 "La Q"
http://www.yoshiritsu.com/html////new_eng/html/new_order/new_product_link.html#minikit

我上網print 咗D 圖俾佢 砌, 幾好玩...
http://www.yoshiritsu.com/html////new_eng/html/new_sample/new_sample.html
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

舊年係日本買左一盒,我個女都好鍾意玩,不過好貴呀

男爵府

阿仔都好鍾意玩.....不過真係好貴....我都覺得好玩過LEGO....創意無限.... ...值得推介俾大家....GOOD!!!

子爵府

唔只貴, 仲好易整唔見tim...

原帖由 tky9802 於 09-6-24 00:05 發表
阿仔都好鍾意玩.....不過真係好貴....我都覺得好玩過LEGO....創意無限.... ...值得推介俾大家....GOOD!!!
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

禁止訪問

子爵府

for Age 5+

原帖由 labelle 於 09-6-29 01:30 發表
我見過都想買, 但太細粒我唸要大個d先玩得

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

之前都買過d細包裝比d仔試玩, 噚日再買多盒175塊比細仔, 今日我同阿仔爭玩 玩到停唔到手

我見說明書話有d 2400 / 5000塊連盒 & wheels, 我有d心思思想買......但唔知一田有冇呢d大盒裝呢......噚晚一下冇留意

子爵府

我今日去過暫時無貨, 話要下星期一才返貨 2400pcs要成$1,448, 我而加爭扎緊買唔買

原帖由 咕b 於 09-7-2 17:15 發表
之前都買過d細包裝比d仔試玩, 噚日再買多盒175塊比細仔, 今日我同阿仔爭玩 玩到停唔到手

我見說明書話有d 2400 / 5000塊連盒 & wheels, 我有d心思思想買......但唔知 ...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

me too 衰豬又鬼咁好心機玩, 我又玩得過隱喎.......頭先仲同阿仔爭

好想買......但真係貴..........點算呢........

唔該哂你報料

原帖由 bkmummy 於 09-7-2 17:32 發表
我今日去過暫時無貨, 話要下星期一才返貨 2400pcs要成$1,448, 我而加爭扎緊買唔買

大宅

I have one new box of "Basic Hamacron" for sale. I brought it for my son but found the piece are too small for him. I have not opened the box yet.

650 pieces of all 7 types of blocks in 6 basic colors, plus 8 Hamacron Wheels and 10 Shafts for moving action. The Starter Instruction Book and the Hamacron Instruction Book are included.

If interested, please pm me.

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

好鬼衰架........我已經好掙扎架喇.......但成千四蚊, 真係好鬼貴......而家都仲15 16緊........

原帖由 momoka 於 09-7-3 12:41 發表
買啦買啦 一齊買啦 hehe.. , 我問過個promoter 姐姐.
佢話特價做到月中jar 我都諗緊下星期入貨套玩下.. heheee 阿B 唔洗返學咪比佢玩下等佢動下腦筋
都好

...

子爵府

我今日終於買咗勒, 不過我喺商務買, 因為有咭所以有9折.

原帖由 咕b 於 09-7-3 14:32 發表
好鬼衰架........我已經好掙扎架喇.......但成千四蚊, 真係好鬼貴......而家都仲15 16緊........

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

請問商務賣幾錢? 幾多塊?

唔知大眾有冇呢 我冇商務卡.......我得大眾咋

原帖由 bkmummy 於 09-7-3 16:39 發表
我今日終於買咗勒, 不過我喺商務買, 因為有咭所以有9折.

子爵府

原價係一樣的, 要睇有幾多discount, 我買咗2400pcs, $1,448再90% off, 那裡還有1400pcs, 賣$9xx, 我問過大眾無得賣.

原帖由 咕b 於 09-7-3 17:17 發表
請問商務賣幾錢? 幾多塊?

唔知大眾有冇呢 我冇商務卡.......我得大眾咋

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

多謝哂你報料呀

有1400pcs架 ........請問知唔知1400pcs嗰set有冇其他配件架 有冇wheel架 .........死啦, 好吸引呀......我隻衰豬成日砌完唔捨得拆, 佢話因為係自己創作, 唔係跟圖砌, 驚拆完唔記得點砌返.........但佢唔拆我又唔夠玩 攪到呢兩日我成日都同阿仔爭玩具

原帖由 bkmummy 於 09-7-3 18:21 發表
原價係一樣的, 要睇有幾多discount, 我買咗2400pcs, $1,488再90% off, 那裡還有1400pcs, 賣$9xx, 我問過大眾無得賣.

子爵府

係有wheel的, 我昨日買咗兩set, 1set65pcs, 1set80pcs, 比佢地試玩, 今日再帶佢地去一田玩, 佢地砌咗好耐, 我企到腳都累了, 加上因為大女一向小肌肉發展都不大理想, 所以就決定買這個給她, 一來可訓練她的小肌肉, 二來可給她們發揮創意, 佢地不嬲都好喜歡砌lego

原帖由 咕b 於 09-7-3 20:54 發表
多謝哂你報料呀

有1400pcs架 ........請問知唔知1400pcs嗰set有冇其他配件架 有冇wheel架 .........死啦, 好吸引呀......我隻衰豬成日砌完唔捨得拆, ...

男爵府

上年我搵朋友係北京幫我買,5,000 pieces,RMB1,6XX,然後佢幫我帶返來香港,好抵。

首頁

尾頁

跳至