心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

想發下"努蘇"

我奶奶老爺成日都話我唔帶個囝返去俾佢地睇下,
但係我要返工, 星期六放工都成兩點幾先返到我阿媽度帶個仔返屋企,返到自己屋企都成四點幾, 囝囝坐車返屋企時又成日都瞓著了, 連放返佢在bb車都唔起身, 我都已經拉起佢雙手叫佢起身睇下我奶奶老爺, 但係佢都照瞓可也, 我老爺就不停咁要我同老公要叫個仔起身.
平時星期日叫我地去飲茶, 但係唔會就我囝囝的食飯時間, 次次都係要係佢食飯時的時候去飲茶, 如果唔係的話, 我囝囝食完飯洗完白白要小睡時時候叫我地去, 我都唔知點答佢地好, 咁唔去飲茶, 帶囝囝返去老爺奶奶屋企俾佢地睇下, 次次去到我奶奶都係度打緊麻雀, 就係間麻雀房度叫出來, 叫我地帶囝囝入去睇佢見下, 如果唔係的話, 就係趁打完一圈的時候出來取飲品的時間路過見個幾秒, 一個把口話對我個仔好了解好關心的人, 我都唔知點面對佢好. 完畢. 發完努蘇. 心情好d, 謝謝各位

男爵府

Re: 想發下"努蘇"

講完舒服d, 發洩下都好架.

大宅

希望你可以開心番d

禁止訪問

等待驗證會員

老人家係咁o架啦,唔好唔開心啦。

男爵府

無需要唔開心~~俾著係我,佢o地要睇個孫,唔該自己o黎我屋企睇~~ :mrgreen:

男爵府

發洩下都好

別墅

米因為倆老唔識諗﹐而令到自己傷心呀﹗
唔值呀﹗
oceandeep</i>

洋房

你要向好果方面諗呀!! 起碼你一星期都係對住果兩佬一日丫, 佢見唔到d 孫, 就等如你見唔到佢, 幾好丫
WING WING :lalala: ;-) 8-) :-D

大宅

wl1231,
agree!

You only see them once a week, you can arrange some program for your son and say no time to visit them lor...

首頁

尾頁

跳至