心聲留言

跳至

首頁
12345...14

尾頁

大宅

有冇 天秤座 的朋友?

您們喜歡/相信自己的星座? 覺得自己是個什麼性格的人?
有正義感、擅於交朋結友(但友詛只能維持很短時間)、喜歡公平、外表討好.......
請分享!!!

伯爵府

Re: 有冇 天秤座 的朋友?

to maggie0930,

我係天秤座既,相信星座都係在讀書年代,現在很少沉迷了,不過,我相信天秤座既人士都係有著一顆善良的心,right?

因為當出來黎個社會工作後,甚麼星座性格的人都會改變。
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

禁止訪問

男爵府

Hi,

各位好, 我係10月15日出世, 我覺得天秤座既人好有藝術天份, 唔知有無人有同感呢, 我有幾個天秤座既人都係, 我自己個人就好鍾意畫畫, 對於美術、勞作、設計都非常有興趣, 我爸爸都係天秤座既, 同樣同我一樣對藝術非常濃厚, 唔知呢D係唔係遺傳呢?

別墅

hi, 我同老公都係天秤座...
(仲要係同月同日, 當然唔同年啦)

佢係做desiger, 畫畫都ok呀,
不過佢都話我....點解我地大家都係天秤座,
但性格,藝術天份都唔似有天秤座既特徵,
唔通我係比較特別既 ?-(

子爵府

畀面勳章

yian,
hi,我都係天秤座23.9,but我一d藝術天份都冇,
由細到大最憎畫畫~勞作,唔通我都係比較特別既
可能我係第一日,差小小..he..he

同意[size=large]Coco926講法..仲有我哋同年添
^.^

大宅

yanau 寫道:
yian,
hi,我都係天秤座23.9,but我一d藝術天份都冇,
由細到大最憎畫畫~勞作,唔通我都係比較特別既
可能我係第一日,差小小..he..he

我係10月12日, 我都係無物藝術天份, 重由細到大都好憎畫畫同美勞....... :mrgreen:

但係自己都覺得自己有D正義感, 喜歡公平, 重有一樣, 同D星座書講既相同, 就係[size=xx-large]好懶

呢句係我老公話既 (不過, 我有時都覺得自己幾懶架) :mrgreen:

大宅

東京mewmew 寫道:

重有一樣, 同D星座書講既相同, 就係[size=xx-large]好懶

呢句真噃,我都係天秤座,我都覺得自己幾懶,所以愈來愈肥。
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-34397-action-spacelist-type-blog

伯爵府

to 天秤座的朋友,

你們有沒有發現自己從小到大係有一顆善良的心呢? :mrgreen:
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

男爵府

hi 我都是天秤座, 我d 性格比你地講中晒

自己從小到大係有一顆善良的心
我都覺得自己幾懶,所以愈來愈肥
有正義感、喜歡公平、外表討好.......
天秤座既人好有藝術天份

禁止訪問

別墅

我都係天秤架.
我都覺得自己好鐘意公平,有正義感,成日幫人出頭.(但其實控制唔倒,好怕遲d因為幫人幫到比仇人打!)

又鐘意扮靚,畫畫都好ok.總之嬸美眼光同人地有dd唔同.
有時好懶,但又可以好勤力架.

子爵府

畀面勳章

hi Coco926:
只有一粒!
小女13 歲la,青春期,小d智慧都唔掂..he..he
Coco926 寫道:
Hi yanau ,
nice to know you same month & yr as me!
How many children do you have?
^.^

子爵府

畀面勳章

都唔係好懶啫
我就無以上憂點la....以下多d

正義感, 喜歡公平,
^.^

男爵府

me too. I guessed I did have the art telent when I was a kid - as my drawing were posted on the board in most of the time. but hardly developed that - as can't make a living ma.

正義感, 喜歡公平 - yes I do have , but in the reality, always make mistake lor.. so uptill now, still a small potato in the company. :-(

別墅

doggie 寫道:
正義感, 喜歡公平 - yes I do have , but in the reality, always make mistake lor.. so uptill now, [size=large]still a small potato in the company . :-(

:mrgreen:
好有同感呀!!

男爵府

hktissue 寫道:
我都係天秤架.
我都覺得自己好鐘意公平,有正義感,成日幫人出頭.(但其實控制唔倒,好怕遲d因為幫人幫到比仇人打!)

又鐘意扮靚,畫畫都好ok.總之嬸美眼光同人地有dd唔同.
有時好懶,但又可以好勤力架.

我都係好鐘意公平, 但這個世界有太多不公平, 如何可以去平衡????

不過自已總算是一個有運及幸福的人

我的藝術天份是音樂

有時好懶,但又可以好勤力架(要等有mood 時)
我都是一個情緒化的人

禁止訪問

大宅

tsuitung 寫道:
to 天秤座的朋友,

你們有沒有發現自己從小到大係有一顆善良的心呢? :mrgreen:

咁我都覺得自己有既 :mrgreen:

大宅

hktissue 寫道:
[quote]
doggie 寫道:
正義感, 喜歡公平 - yes I do have , but in the reality, always make mistake lor.. so uptill now, [size=large]still a small potato in the company . :-(

好有同感呀!! [/quote]

我自己都係一個small small potato 喎, 不過到現時為止, touch wood 我都幾幸運架

首頁
12345...14

尾頁

跳至