自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

求救 ! 派左成績表, 來年新學期小五要轉校呀? 已經哭左三日了, 依家才能清醒過來, 我應該要點做呀? 仲有一個多月便開課, 點算呢? 我身邊無人幫到我, 請各位教下我從何入手.

阿仔成績第十位內, 但因操行誤事,由A被安排到D班, 點算呀? 要準備D什麼文件. 要去新學校REPEAT P4可行嗎?
:-o

大宅

咩野咁大件事呀?? 可唔可以同學校求情呀??:( :(

禁止訪問

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

係呀, 而家好多學生都收晒插班生, 真係遲左d wor
安排去d班係咪真係好大件事? 而家搵學校好難呀!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

點解要轉校?操行唔好都唔會叫你轉校.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有d學校收生(銻)成績其次,操行最緊.

男爵府

醒目開學勳章

D班味D班 law!
吾使轉ga!

別墅

轉左d班有咩問題呀?如果操行唔好都好難搵到好學校.....而且依家先搵真係遲左d 啵!不如叫你阿仔改過....操行攞個B仲好啦!唔讀精英班升中都冇影響,反而操行唔好幾叻都冇用架!比你轉到校REPEAT P4 又因操行誤事..........唔通又轉校又再REPEAT P4咩??你要同阿仔一齊面對問題而唔係去逃避囉!!

首頁

尾頁

跳至