懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

有沒有人見紅幾日還未生得?

我大概39週, 前日訓醒見紅, 於是去見醫生, 但醫生又話子宮末開, 末生得! 跟住每次訓醒都見到紅, 訓既時候個肚又痛。想問下人有無咁既情況。因為怕擔心見紅幾日未生得係咪正常!

複式洋房

Re: 有沒有人見紅幾日還未生得?

我都聽人講過, 有d人見紅都未生得.
你最緊要睇下自己有無陣痛, 如每半個鐘便痛一痛.
寫底幾時有一次, 再同醫生講. 到時要予備入院.

別墅

我生阿囡時都係咁,見紅但未生得.6日之後有陣痛就生左啦!

民房

澄澄媽媽,
你個時見紅, 係咪連續幾日都係見紅呀!
我就每次訓醒都有見紅, 而訓覺既時候個肚先係痛!
你個d 陣痛係點呀, 我都有痛, 不過好似月經來咁痛, 你係咪咁呀?

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章 2016畫展勳章

好似月經來咁痛係生的先兆
我生阿囡時都係咁,見紅但未生得.2日之後有陣痛就生左啦!

Hazel just turned 2 years old on 26 Nov.

男爵府

見紅應該醫生吾會比你出院架BOR,,,

複式洋房

別墅

Kellyhoho 寫道:
澄澄媽媽,
你個時見紅, 係咪連續幾日都係見紅呀!
我就每次訓醒都有見紅, 而訓覺既時候個肚先係痛!
你個d 陣痛係點呀, 我都有痛, 不過好似月經來咁痛, 你係咪咁呀?

Kellyhoho,
係連續幾日,生前1日好似經痛咁,你要留意下.應該差不多生啦!努力......

首頁

尾頁

跳至