興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

正價$35
有冇人知書展買有幾多折呀??
我既心肝寶貝Arno係2002年3月16日出世架!!請多多指教!!! 生氣是拿別人做錯的事來懲罰自己! 人的價值,在遭受誘惑的一瞬間被決定! 愛的力量大到可以使人忘記一切,卻又小到連一粒嫉妒的沙石也不能容納! 世上最累人的事...莫過於虛偽的過日子! 快樂不是因為擁有的多,而是計較的少! 如你想要擁有完美無暇的友誼,可能一輩子找不到朋友! 你不能左右天氣,但你能轉變你的心情! 用最少的悔恨面對過去;用最少的浪費面對現在;用最多的夢面對未來

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

小樹苗有檔口係賣 喜羊羊與灰太狼, 折左 $28一本
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

禁止訪問

大宅

買滿12本有野送.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

仲有好多喜羊羊產品, 如筆袋, 毛公仔, 書包, ............

大宅

我係HALL3的國內書counter買了簡體字版, RMB11 (即HK$11) 1本, 我買了#30以上小樹苗未出的

大宅

請問齊唔齊呀??1-20冊都齊晒呀??

原帖由 貓大姐 於 09-7-22 16:59 發表
小樹苗有檔口係賣 喜羊羊與灰太狼, 折左 $28一本
我既心肝寶貝Arno係2002年3月16日出世架!!請多多指教!!! 生氣是拿別人做錯的事來懲罰自己! 人的價值,在遭受誘惑的一瞬間被決定! 愛的力量大到可以使人忘記一切,卻又小到連一粒嫉妒的沙石也不能容納! 世上最累人的事...莫過於虛偽的過日子! 快樂不是因為擁有的多,而是計較的少! 如你想要擁有完美無暇的友誼,可能一輩子找不到朋友! 你不能左右天氣,但你能轉變你的心情! 用最少的悔恨面對過去;用最少的浪費面對現在;用最多的夢面對未來

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

尋日睇都齊晒。之後唔知。
全場最大的logo就係喜羊羊,一入去就見到。

原帖由 YENCHAN 於 09-7-23 10:36 發表
請問齊唔齊呀??1-20冊都齊晒呀??

別墅

現場重有卡通,見到好多小朋友坐哂係到睇。另外又有喜洋洋人扮公仔影相,本來我都想影,不過好多小朋友排隊,都係唔好阻住佢地啦!
UncleDOS教育資訊網:
http://edu.uncledos.com/

複式洋房

上年 $100/4本

別墅

多謝介紹,真係好抵。

原帖由 winny 於 09-7-22 23:35 發表
我係HALL3的國內書counter買了簡體字版, RMB11 (即HK$11) 1本, 我買了#30以上小樹苗未出的

珍珠宮

邊間出版社?
原帖由 winny 於 09-7-22 23:35 發表

大宅

我唔記得間書店名, 總之係hall 3 國內書店, 係收銀旁有一紮幾十本的喜羊羊, counter 入邊有散買, 但不是放在枱上, 係堆在地上的

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

同呀仔買左好多本.買左好多$$.我買得9折.

首頁

尾頁

跳至