潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

好多時遇到d朋友, 佢地d衫都冇重複過咁, 係未要買好多衫先得呢﹖有咩tips呢﹖

複式洋房

回覆 1# BB豬豬 的文章

只要你是貪靚之人,有濃厚買衫辦靚的興趣,便自然做到
diversity transform

水晶宮

我D衫...多到誇張...不過最近一年已經節制很多...
少奶奶的身份,丫頭的命...

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多架, 慣手勢季季都會買

伯爵府

原帖由 BB豬豬 於 09-7-28 21:37 發表
好多時遇到d朋友, 佢地d衫都冇重複過咁, 係未要買好多衫先得呢﹖有咩tips呢﹖

when I was still an OL, yes, d衫都冇重複過咁, day day different. bot clothes 2 times/week. did crazy shopping when there was sale as if I was shopping overseas.

now full-time mum, won't spend too much on clothes, shoes and bags.

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

me too! 我鍾意日日唔同款!

原帖由 diversity 於 09-7-28 21:42 發表
只要你是貪靚之人,有濃厚買衫辦靚的興趣,便自然做到

大宅

我個人只有一個4x6尺既衣櫃,入面四季既衫同褲都係入面,每當轉季我就會掉野,一d今季無著既衫就會拎去收集站,所以每季都會有新野,舊既又有d係度,所以睇落好似好多衫咁
我會控制自己衣櫃有位先買

原帖由 BB豬豬 於 09-7-28 21:37 發表

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 1# MARSTEN 的文章

yes, 我老公個衣櫃部份被我佔有埋, ho ho.
;-)

男爵府

衫, 鞋, 袋, 護膚品全部都好多

水晶宮

畀面勳章

我屋企有3個 4x10呎衣櫃(到天花頂),
我佔2/3, 呀仔+老公佔1/3

原帖由 常歡笑 於 09-7-30 15:58 發表
yes, 我老公個衣櫃部份被我佔有埋, ho ho.

珊瑚宮

環保接龍勳章

我有個幾大既衣帽間,

大宅

咁妳地d衫著幾多季架﹖

大宅

女人天生愛美無辦法啦!

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

係呀, 時時想忍手, 但唔知點解一見到鐘意就失去理性 ,要買到為止

子爵府

原帖由 MandyLau13 於 09-7-30 16:04 發表

X2

子爵府

原帖由 MandyLau13 於 09-7-30 16:04 發表

X2

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

多呀....依家仲諗緊好唔好買多個衣櫃mouth:

珍珠宮

係呀,特別係夏天d 幼帶小背心or 背心型娃娃衫,就超多law!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

多呀, 我有一間半房擺衫.

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好多衫 ar

首頁

尾頁

跳至