嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

今年想去 bb展, 聽其他媽咪講 print 定 d label 好d, 想問下 label 要 print d 乜? 姓名, 電話.....?

有冇 suggestions?

大宅

姓名(吾駛比全名),地址,電話,就ok 啦。
吾好比太多資料,免得俾人盜用

大宅

原帖由 1511 於 09-8-3 12:17 發表

請問係咪所有資料print埋o係同一個 label 度就ok ga la?
thanks

大宅

係啊,一個 label 印齊名,地址,電話 就ok

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大約需要print幾多張label呀? 唔該!

大宅

醒目開學勳章

原帖由 1511 於 09-8-3 12:17 發表

上年我冇記錯有d媽咪話要填埋 id card no. (頭四個號碼), 咁bb d 資料又駛唔駛填呢?

如果填少左, 去到排隊個時佢唔收, 咪又要再填過.....

大宅

原帖由 嵐嵐mimi 於 09-8-3 15:14 發表

上年我冇記錯有d媽咪話要填埋 id card no. (頭四個號碼), 咁bb d 資料又駛唔駛填呢?

仲有BB預產期或出生日期呀.

禁止訪問

別墅

好媽媽勳章

因第一次去 bb展 , 請問 print 來有吖用 ?
原帖由 嵐嵐mimi 於 09-8-3 11:30 發表
今年想去 bb展, 聽其他媽咪講 print 定 d label 好d, 想問下 label 要 print d 乜? 姓名, 電話.....?

有冇 suggestions?

別墅

for take samples so that you don't have to write down every time.

原帖由 kws2007 於 09-8-3 22:21 發表
因第一次去 bb展 , 請問 print 來有吖用 ?

大宅

原帖由 嵐嵐mimi 於 09-8-3 15:14 發表

print 定 一張有 id no., 其它無id no. 就得啦。 舊年我print 左好多,重print埋老公個份,博攞多份. 但后尾用得十個八個label,其實吾係咁多野lor.

複式洋房

如果已經係會員,你o地到時又會唔會照俾Lable攞o野?佢地咪會check到?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我打算寫以下資料:

媽媽: 姓名 / 電話 / 地址 / 電郵
BB : 姓名(性別) / 出生日期 / 預產期

媽媽資料賮量留多D空白位, 有額外資料需要加上.

不過, BB展終於人多混亂, 個人資料周圍飛唔係咁安全囉. 同埋, 入左BB會之后可以再修改架, 我覺得唔需要所有個人資料都寫晒出黎.

大宅

我有sample, if你地想要可以PM你的email比我send比你地

大宅

原帖由 譚譚珠珠 於 09-8-4 13:25 發表
我有sample, if你地想要可以PM你的email比我send比你地

PM , pls check

男爵府

Pls send me the sample.
[email protected]

Thanks

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Please check PM, thanks!

大宅

i want too , pls check PM.

原帖由 譚譚珠珠 於 09-8-4 13:25 發表

侯爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

Please pm me, thanks!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

please pm me, thanks.

首頁

尾頁

跳至