跳至

首頁

尾頁

子爵府

29/8/09 沙灘聚會

地點:大浪灣(可以自己去,或約2點半係筲箕灣地鐵等)
時間:2點半係筲箕灣地鐵,3點係大浪灣
人數:
1.伴伴me........1大1b

別墅

2. JOANHUI ....... 2A2B

原帖由 伴伴me 於 09-8-6 11:07 發表
15/8/09 沙灘聚會

人數:

大宅

好媽媽勳章

我個日有朋友結婚要去飲去唔到呀!
雋彥bb出世重3.125kg

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

沈日去完bb展
想死..very tired

我未知..過幾日先知道可能

複式洋房

嗰日我約左人,黎唔到

子爵府

如果改29/8/09, 你地ok ma

大宅

原帖由 伴伴me 於 09-8-10 16:08 發表

應該無問題但可能要遲少少到

別墅

我都覺得29/8比較好, 但看天氣而定.

原帖由 伴伴me 於 09-8-10 16:08 發表

大宅

畀面勳章

大浪灣好遠啊~~
我地平時都係去黃金海岸 (住荃灣嘛~)
同埋通常晨早9點幾玩到12點就走
3點會唔會好晒同好熱呀?
我地報名先啦, 都要睇埋果日天氣

1.motakmo........2大2b

子爵府

有太陽傘租架
原帖由 motakmo 於 09-8-11 23:35 發表
大浪灣好遠啊~~
我地平時都係去黃金海岸 (住荃灣嘛~)
同埋通常晨早9點幾玩到12點就走
3點會唔會好晒同好熱呀?
我地報名先啦, 都要睇埋果日天氣

1.motakmo........2大2b ...

子爵府

人數:
3.cyclamen.........(遲少少到)
4.motakmo........2大2b

子爵府

地點:大浪2:30係筲箕灣地鐵(A3出口係地鐵入面等啦有冷氣),3:00係大浪灣
**裡面有大太陽傘,有幾間茶餐廳,有串燒店**
人數:
3.cyclamen.........(遲少少到)
4.motakmo........2大2b
5.FANNY..........1大1b

男爵府

wanna join.. but husband needs to work on Sat ar... can't take 2b by myself ar...............

原帖由 伴伴me 於 09-8-27 17:31 發表

地點:大浪2:30係筲箕灣地鐵(A3出口係地鐵入面等啦有冷氣),3:00係大浪灣
人數:
3.cyclamen.........(遲 ...

子爵府

你住邊呀睇下幫吾幫到手
原帖由 eshiro 於 09-8-27 17:39 發表
wanna join.. but husband needs to work on Sat ar... can't take 2b by myself ar...............

別墅

hi eshiro,

long time no talk. ur bb girl has already 1 ur old, right. it's good u might join the gathering. i will bring 2 kids along too.
hope to see u there.

原帖由 eshiro 於 09-8-27 17:39 發表

別墅

我們會自己入大浪灣. 3:00pm 見

原帖由 伴伴me 於 09-8-27 17:31 發表

人數:
3.cyclamen.........(遲 ...

伯爵府

原帖由 伴伴me 於 09-8-6 11:07 發表

人數:

我仔今日滿月啦... 不過大女有節目, 又來唔到!

別墅

原本安排佐同大家一齊去大浪灣玩. 見下有耐無見的朋友仔. 但臨出門口前, 妹妹跌倒, 不停哭話手痛, 唯有改變行程, 唔去沙灘去醫院. 好彩骨無事, 現在已經唔記得手痛了. 要等下次才可與大家一齊玩喇!

男爵府

Joanhui,

妹妹無事 ma?? she is so cute in your profile pictures ar... almost as tall as哥哥bor~ Any person curious if they are twins?? hehe

yes ar ~~ 喬喬妹妹 turned one year old la~

Unfortunately, both enoch and 喬喬妹妹 got sick during the weekends ar... first enoch... we didn't go out all day on Sat la... then 喬喬妹妹 starts to have running nose on Sunday... poor poor

原帖由 JOANHUI 於 09-8-31 07:31 發表
原本安排佐同大家一齊去大浪灣玩. 見下有耐無見的朋友仔. 但臨出門口前, 妹妹跌倒, 不停哭話手痛, 唯有改變行程, 唔去沙灘去醫院. 好彩骨無事, 現在已經唔記得手痛了. 要等下次才可與大家一齊玩喇! ...

男爵府

thanks for your offer ar~ unfortunately, both enoch and 喬喬妹妹 are sick during the weekends... hope we can join next time la!!

how's the gathering? all babies enjoy the "party"?? :D

原帖由 伴伴me 於 09-8-27 19:20 發表
你住邊呀睇下幫吾幫到手

首頁

尾頁

跳至