意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92800

capella車仔&雙向車--->媽咪意見?

大宅

國民生產總值:2297

capella車仔&雙向車--->媽咪意見?

買左雙向車眉媽咪,多唔多真係bb向自己咁推既呢? ?-(
capella車仔有咩優缺點?

大宅

國民生產總值:2697

Re: capella車仔&雙向車--->媽咪意見?

我每次同bb出街, 都係向自己推咖.
因為天氣凍唔想bb面向外食風.

優點 : ? 未諗到
缺點 : 避震唔好

民房

國民生產總值:42

請問呢個牌子的BB車ok嗎 ?
可以用到幾多歲?
津津相簿 - 入黎睇下啦 !

禁止訪問

國民生產總值:205825

畀面勳章 環保接龍勳章

複式洋房

國民生產總值:304

車身比較重,一個人唔夠力單手收車上巴士,而且冇避震架,要諗清楚 避震最好係歐洲牌子bb車,但好重和好貴 其次一定係Combi bb車,出名輕和避震一流!

男爵府

國民生產總值:6084

好媽媽勳章 畀面勳章

我囡囡之前都係用capella雙向車仔..
由初生用到3個月大...老實講真係幾重!! :mrgreen:
但我覺得好穩慎..又可平瞓!!

我都係前幾日先去bebe dream買過架雙向
Combi TM 359DX ..禮拜四先送貨黎!
等我用過之後同各bk媽分享下好唔好用! :mrgreen:
[url][/url]

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.