意見反饋
義工
跳至
[2004年或之前] (***) Part 1

子爵府

國民生產總值:13822

(***) Part 1

我唔想有人 走入o黎我地個 topic 賣廣告, 所以故作神秘..將 "報料" 變成 " ***"....

- 報料熱線 (for 大家 報料post jetso 野)
[/quote]
[size=medium]Updated on 21/5/2006 (9:20p)

Shopping 資料

mmak(提供):
Click >>"護協" 買野平好多 wor....

Click >> Re: 二合一廁板
富記,在砵蘭街288
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

Re: 03年4月媽媽會(***)

...
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

...

子爵府

由 彤彤媽 於 2005-01-14 14:13:28

Cindy媽咪,

我喺葵芳卓悅買架, 上次喺旺角嗰間都見到喎! 你買唔買吖? 我想今日放公or聽日去買, 使唔使幫係買呀?
------------------------------------------------------
由 CaseyMami 於 2005-01-13 21:47:38

彤彤媽,
但我見 o個隻係粉紅色包裝, M碼, 莫非大碼係人藍色 ?
--------------------------------------------------------------------------------

Cindy媽咪 寫道:
彤彤媽,

呢隻係咪得片片咋? 有無褲仔架??

Causeway Bay 卓悅唔見有呢隻片片喎.....

------------------------------------------------
彤彤媽 寫道:

各位,

我試咗卓悅宜家賣緊嗰隻日本片片(藍色包裝, 日文牌字) 都幾好用架, 大塊d又唔會好似妮飄咁易下墮, 同埋乾爽d! 大碼都係$63 42片, 我諗住呢兩日去入d貨!!

我講既係呢隻片片呀!

[/quote]

子爵府

彤彤媽 寫道:
各位,

我今日喺百佳買咗兩條'virjoy' 買4送2盒裝紙巾$23.9, 好抵用, 夠厚又夠刃, 用嚟同阿女抺咀同換片一流! 唔會甩出嚟痴住咀咀或pat pat.
----------------------------------------------------
Xanthe 寫道:
I used this one but I bought only $23 for 5 boxes.[/quote]

子爵府

Icycream 寫道:

用妮飄之前我都係用緊goon架. 好好用, 又便宜. 但成日無貨 有加大碼唔該報料丫..各位.

---------------------------------------------------
由 Cindy媽咪 於 2005-01-13 22:34:32

Icycream,

今晚行過卓悅,原來早排卓悅有 GOON 褲仔買喎! 不過而家又冇貨 lu....

子爵府

國民生產總值:10194

mmak,

好呀, 神秘d好. 就咁話啦.

mmak 寫道:
我唔想有人 走入尼我地個 topic 賣廣告, 所以故作神秘..將 "報料" 變成 " ***"....

- 報料熱線 (for 大家 報料post jetso 野 ..... , 亦可share 有趣事件 & 圖片 )

子爵府

笑話分享

[size=x-large]笑話 ----- 買禮物

高想要幫他新交的女朋友買生日禮物,他們交往不久
,經過細心的考慮後,他決定一雙手套是比較好的選擇
,很浪漫而不會過分。而且,最近也快有寒流來襲了。

他跟他女朋友的妹妹一起到百貨公司買了一雙白色的手套。
他女朋友的妹妹則為自己買了一條內褲。

在包裝時,店員弄混了,女朋友的妹妹拿到手套,而他得到內褲。
沒有檢查一下包裹裡的東西,他將禮物寄給女朋友,同時附上一封信......

親愛的:
我選擇這件禮物因為我注意到你在晚上出去時,沒有習慣穿它。如果不是你
妹妹的話, 我就會選大一點的,但是她穿的比較小,比較容易脫。它的顏色很淡,
我怕容易髒,但是售貨小姐穿了同樣的一件,她說她已穿了三個星期,她給我看了,
一點都不嫌髒。我看她的尺寸跟你一樣,我請她試穿,穿上後看起來非常漂亮。我希
望我能第一次幫你穿上它,因為我相信,如果我不是第一次,在我看到它以前,一定
有別人的手會摸它,也一定有別人的眼睛會看它。當妳脫掉它時,請吹一下再收起來
,因為它一定會有一點濕。想一想,這一年我會親它多少次。我希望你在星期五夜晚
會為我穿它。

P.S. 如要趕上流行,戴它時,將上面摺下一些,這樣裡面的毛才會露出來。

愛你的Robert

子爵府

想為你的 寶貝 做個"個人網頁"嗎 ?? (免費o架...可放video)

(1)pls click -->http://www.baby-wonderland.com
(pls click - Sample 香港網)

(2)pls click-->http://www.babyhome.com.tw/
(pls click - sample 台灣網)

大宅

國民生產總值:4717

笑話分享

[size=x-large]笑話 ----- 買禮物

高想要幫他新交的女朋友買生日禮物,他們交往不久
,經過細心的考慮後,他決定一雙手套是比較好的選擇
,很浪漫而不會過分。而且,最近也快有寒流來襲了。

他跟他女朋友的妹妹一起到百貨公司買了一雙白色的手套。
他女朋友的妹妹則為自己買了一條內褲。

在包裝時,店員弄混了,女朋友的妹妹拿到手套,而他得到內褲。
沒有檢查一下包裹裡的東西,他將禮物寄給女朋友,同時附上一封信......

親愛的:
我選擇這件禮物因為我注意到你在晚上出去時,沒有習慣穿它。如果不是你
妹妹的話, 我就會選大一點的,但是她穿的比較小,比較容易脫。它的顏色很淡,
我怕容易髒,但是售貨小姐穿了同樣的一件,她說她已穿了三個星期,她給我看了,
一點都不嫌髒。我看她的尺寸跟你一樣,我請她試穿,穿上後看起來非常漂亮。我希
望我能第一次幫你穿上它,因為我相信,如果我不是第一次,在我看到它以前,一定
有別人的手會摸它,也一定有別人的眼睛會看它。當妳脫掉它時,請吹一下再收起來
,因為它一定會有一點濕。想一想,這一年我會親它多少次。我希望你在星期五夜晚
會為我穿它。

P.S. 如要趕上流行,戴它時,將上面摺下一些,這樣裡面的毛才會露出來。

愛你的Robert

子爵府

Dear all,

"護協" 買野平好多 wor....

護協: 護理專業人員協會

address:
九龍佐敦白加士街25-27號慶雲商業大廈
嬰兒天地(二樓)

Tel:2314 6925

Mon-Fri: 10:30am-7:00pm
Sat : 10:30am-4:00pm
Sun,Holiday: close

P.S.惠氏或雀巢會員咭可以當會員買嘢.

more detail click this

pls click ->http://www.nurse.org.hk/c_index.htm

子爵府

Xanthe:

Ocean Park 套票原價$185.00 + $24.00 城巴。不過好似係金鐘MTR有間旅行社買飛好似買$16x.00。我覺得等Alex 3-4歲才去會適合dd!

子爵府

Xanthe 寫道:
西貢獅子會好玩,地方又大又方便!Yansy係k2親子旅行去過,個到有昆蟲館、魚館、雞場、耕地...間餐廳都ok嫁,service好好!

另一好介紹,大埔海濱公園,好鬼大,有兒童遊樂場、可踏單車、新風箏、放模型船!行晒成個公園都要2個鐘!

另外可以到大埔滘互動自然中心,可以BBQ,小白鷺餐廳,人類民族館...

[quote]

子爵府

Xanthe 寫道:
Hi Ladies,

月亮星座資料:

pls click 秤子的天空

係算命中心的星座命盤,只要你輸入你的出生年,月,日,時間,地點就可以知道自己的月亮星座!

Deboarh,

www.keithtsoi.com.hk
for learing chinese typing!!1[/quote]

別墅

國民生產總值:951

各位,

我覺得幾準呀!試試看!!

人格特質十八問 <---Pls Click
泡泡媽咪

大宅

國民生產總值:3342

各位,
1) 我有7个百佳印花
2) 1張haagen dazs coupon, 外賣任何雪糕cake滿$350.-以上, 有20%discount exp date 31/01/05, 購買時,要出示vip card.
如各位需要, 可是寄比大家.

子爵府

各位,

1) 我都有6个百佳印花
2) Toyrus (滿$100用1張-不能用於買食物&diaper)$10 coupon 3-4張
exp date 31/01/05

CandyBB 寫道:
各位,
1) 我有7个百佳印花
2) 1張haagen dazs coupon, 外賣任何雪糕cake滿$350.-以上, , 購買時,要出示vip card.

子爵府

mmak,

你講緊Toyrus, 我上星期唸住去買個micro phone比april. 但睇唔岩. 因佢成日抓住支粗marker搖身搖勢係到唱歌. 我想買支無線發聲既micro phone比佢唱個飽. 唔知邊度有得買呢?

各位,

我有3張esprit $100 coupon, 滿$500用1張. 有冇人有興趣??

另, 有冇人可比5張亨士招紙比我丫 thx.

大宅

國民生產總值:3011

Icycream,
我有亨士招紙呀!29/1比你遲唔遲呀!

大宅

國民生產總值:4717

Icycream,

我可以明天幫你去 Wanchai 春園街睇下有冇無線發聲既micro phone 買呀! 聽同事講個到有好多平既玩具買架!

又可以順便去卓悅睇睇 nepia pants 有冇返貨...

另Sorry ar....唔記得覆你tim....我有2張亨士招紙,但我要係 d 未開既 babyfood 到撕落黎架,如果你要既話可以俾你。反正我都諗住唔要 d babyfood lu....雖然仲未過期 (exp. Feb 05 & Aug 05).....但我諗唔到可以俾邊個呀.....

mmak,

你講緊Toyrus, 我上星期唸住去買個micro phone比april. 但睇唔岩. 因佢成日抓住支粗marker搖身搖勢係到唱歌. 我想買支無線發聲既micro phone比佢唱個飽. 唔知邊度有得買呢?

各位,

我有3張esprit $100 coupon, 滿$500用1張. 有冇人有興趣??

另, 有冇人可比5張亨士招紙比我丫 thx.

12345678910... 120
跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.