意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 49|主題: 88978

請問邊間D boots岩小腿粗

洋房

國民生產總值:102

侯爵府

國民生產總值:23127

Re: 請問邊間D boots岩小腿粗

我又係一路都係普通boutique 買唔到boots, 最近就係瑪莎買到.

珍珠宮

國民生產總值:33461

2018勳章

我聽人講過, 小腿短(定係粗?我唔太記得)既人最好著短boots, 若然著左長boots既話, 會弄巧成拙!!

洋房

Super-Man 寫道:
我又係一路都係普通boutique 買唔到boots, 最近就係瑪莎買到.

瑪莎好貴喎
我擒日在新都城買到一對長 boots
係皺皺地

洋房

goat 寫道:
我聽人講過, 小腿短(定係粗?我唔太記得)既人最好著短boots, 若然著左長boots既話, 會弄巧成拙!!

係呀,但我恨左著長 boots 好耐
著條裙長D 遮下都好~~haha

別墅

國民生產總值:505

見倒人地著長boots真係好形好靚, 不過我對"榕樹腿"就真係嚇壞人, 買倒都唔敢著. :cry:
一仔一女之大頭蝦媽咪

洋房

piglet媽媽 寫道:
見倒人地著長boots真係好形好靚, 不過我對"榕樹腿"就真係嚇壞人, 買倒都唔敢著. :cry:

你試下買皺皺地個款,我試左依款都唔太嚇人...
唔覺小腿好粗咁 :lol:

別墅

國民生產總值:575

試下Satacatto(唔記得係咪咁吋)個隻拉架長boot呀, 我15"小腿都岩, 而且著左對腳仲好修長添, 唔駛$500蚊好抵著家

別墅

國民生產總值:505

皮亞莉 寫道:
試下Satacatto(唔記得係咪咁吋)個隻拉架長boot呀, 我15"小腿都岩, 而且著左對腳仲好修長添, 唔駛$500蚊好抵著家

皮亞莉,
我對腿都唔弱架, 但聽你咁講, 我都走出睇睇先.
一仔一女之大頭蝦媽咪

洋房

皮亞莉 寫道:

請問Satacatto邊度有? :-P

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.