意見反饋
義工

心聲留言 今日: 13|主題: 15926

跳至
激 死 我 :>

大宅

國民生產總值:3544

激 死 我 :><:

禽日諗住搵唐老鴨利是封, 見到有一間有, 但係要搵....

我老公就話我成日晒埋d時間, 係間舖都搵埋d無聊野,

佢話我, 人地至在利是封入面, 唔係睇你個利是封靚唔靚,

是旦買咪得law....

咁我今年第一年派利是ma ......我都想自己派得開心d姐.

禁止訪問

國民生產總值:30345

Re: 激 死 我 :><:

男爵府

國民生產總值:7050

下次你自己去買,唔好搵佢陪你,買o左都唔好比佢知!
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

翡翠宮

國民生產總值:76818

好媽媽勳章 畀面勳章

我老公都係咁家,唔嬲得咁多啊!

子爵府

國民生產總值:14907

mrs_chan :

唔好咁啦!d麻甩佬係咁家啦!我第一年派利是果陣,簡直派到痴晒線添呀!淨係利是封都買成幾百蚊,我隻佬一樣都插到我暈,重嚴禁我再買添,但我冇理佢,哈哈~~~~我有我買,佢有佢插,佢插多2年就唔會再插架喇!不過坦白講,我都冇咁癲喇!呢幾年都係keep住買2 ~ 300 蚊倒! :mrgreen:
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

大宅

我都係買左三十蚊姐....

同男人去街,好鬼激氣.......

我鍾意自己一個去街多d......^^

子爵府

國民生產總值:14907

幾時都係自己去好D啦! :mrgreen: 買咗可以唔比佢知,比佢知又可以唔話佢知幾多錢! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

複式洋房

國民生產總值:234

我只會買啲靚嘅利是封比親人, 其它人就用最普通嘅, 因為我都覺得啲人重視入面多於出面, 而比親人就可以好似你咁講派同收到一樣開心. 新年好多錢要用架!!! 利是封, 呢方面可以慳啲.....

大宅

國民生產總值:3056

睛靈勳章

我都係第2年派利是. 記得第一年, 我仲將我地個樣印在利是封到, 但只可以說是朋友送的, 因怕他話我多餘.
費用都要500元--600個, 現在仲有大約300多個, 今年多左個女, 本想再整, 都係用埋old的.......
del

大宅

國民生產總值:1382

買野梗係簡下o架啦, 樣漾都咁求其邊有人生樂趣喎 !
理鬼佢呀 ! 佢唔鐘意咪叫佢自己買過第二 d 自己封 low,

好似有個媽咪話齊 : 佢有佢衰格, 我有我風格:mrgreen:

有時收到 d 特別既利是封, 都會留意下o架,
會覺得派利是o果個人比較有心思.

我都係鐘意自己行街多 d.

大宅

你住大埔......

我mother都係, 我成日返大埔

fionshum 寫道:
買野梗係簡下o架啦, 樣漾都咁求其邊有人生樂趣喎 !
理鬼佢呀 ! 佢唔鐘意咪叫佢自己買過第二 d 自己封 low,

好似有個媽咪話齊 : 佢有佢衰格, 我有我風格:mrgreen:

有時收到 d 特別既利是封, 都會留意下o架,
會覺得派利是o果個人比較有心思.

我都係鐘意自己行街多 d.

大宅

係呀 ~
出細到依家都係, 我 d 親戚個個住大埔.

大宅

你係水上人....?

侯爵府

國民生產總值:22720

咪鬼激氣啦, 男人識咩吖?! :mrgreen:

禁止訪問

國民生產總值:205825

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

mrs_chan 寫道:
你係水上人....?

係客家人 !

子爵府

國民生產總值:10819

所以我上星期自己去買左D hello kitty 利是封law... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mrs_chan
======
你輸經驗呀!

子爵府

國民生產總值:10094

我以前都買過我最鍾意嘅melody利是封,
不過係用嚟當信封寫信用咋~~haha.
其實你老公都講得幾啱架~就算幾靚嘅利是封都好~
啲人拆完攞咗啲"餡"都即刻掉咗佢架咋~

大宅

國民生產總值:2580

畀面勳章 BK Milk勳章

唔駛嬲..... 我買咗都唔話佢聽...到入利是時佢攞錢, 我咪攞D利是封出嚟囖.  到時佢都奈我唔何啦! haha....

珍珠宮

國民生產總值:31410

醒目開學勳章 畀面勳章

Dear 家熹媽咪:

嘩然!你都好鬼癲喎,而家今時細,吾好講插喇,真係封都封到手軟喎,不過吾緊要有米先可以今,支持你.講笑咋!
至於阿mrs_chan,我都贊成吾好今嬲,呢我係男女吾同的睇法,特別係第一年派梗係有睇頭的啦!你咪笑笑地今應酬佢2句就算羅,吾好傷身傷和氣呀!

bettylam

NNN

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.