自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問知吾知牛頭角淘大戲院個名? broadway/UA....??

Thanks.

子爵府

原帖由 HinMami 於 09-8-14 09:56 發表
請問知吾知牛頭角淘大戲院個名? broadway/UA....??

Thanks.

應該是改左名叫影藝, 但我唔知佢屬邊條院線, pls refer below:

http://www.cityline.com.hk/chi/movie/byCinemaStep2.jsp?venueKey=8

Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

大宅

原帖由 Betty媽咪 於 09-8-14 10:11 發表

應該是改左名叫影藝, 但我唔知佢屬邊條院線, 是咪broadway??

我上broadway website睇過冇淘大.

子爵府

原帖由 HinMami 於 09-8-14 10:14 發表

我上broadway website睇過冇淘大.

我搞錯左, 唔是broadway, 你去番我下面條link, 就見到.

Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

大宅

原帖由 Betty媽咪 於 09-8-14 10:11 發表

應該是改左名叫影藝, 但我唔知佢屬邊條院線, pls refer below:

http://www.cityline.com.hk/chi/movie/byCinemaStep2.jsp?venueKey=8

Thanks!

首頁

尾頁

跳至