意見反饋
義工

派對情報 今日: 1|主題: 10718

有冇人訂過東海堂甲蟲車仔蛋糕?

男爵府

國民生產總值:5872

有冇人訂過東海堂甲蟲車仔蛋糕?

睇就好睇, 但唔知好唔好食, 最怕係硬糖殼切都切唔入!
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

男爵府

國民生產總值:6412

Re: 有冇人訂過東海堂甲蟲車仔蛋糕?

切得入, BUT 真的好睇唔好食
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

大宅

國民生產總值:1705

CJBaby 寫道:
切得入, BUT 真的好睇唔好食

同意..好睇.. 唔好食.. !!!
Josephine :-P

男爵府

Thank you! 我諗我都唔會買果個, 原來佢最少standard 1.5 lbs, 如果要訂大d, 5磅起呀! 大佬, 5磅成800幾蚊, 真係好貴, 所以我打算訂另外一款。 我要好睇又好食呀!

別墅

國民生產總值:530

最初都以為是硬糖,但原來是類似mousse,都幾難食

禁止訪問

國民生產總值:2585

子爵府

國民生產總值:12397

Mummy,

我個仔都好喜歡車,結果選了: 美心,4磅(40人,22大18小),芒果味,有條跑道+2輛朱古力小車,全部小朋友都喜歡,用手指篤跑道,搬小車,還未切蛋糕已經想取走小車去玩。我個仔食了一架車,又猛食朱古力finishing arch。

我試試俾條link你。Photo No. P338. 連個"6"字蠟燭,用"party" card 有78折,$522.60. http://www.maxims.com.hk/html/bakery/index.htm
---> 開心派對 ---> 勇奪錦標

我在德福廣場麥記開生日會,去德福地鐵站內美心訂蛋糕,送埋貨,乾手淨腳不用煩。$400以上送貨,但好像要在美心15分鐘腳程範圍內。

男爵府

我終於訂左東海堂另外一款既車仔蛋糕, 叫做 "皇者本色" No. 616, 我都睇過美心果個, 但我覺得佢d "石頭" 係朱古力同埋太多, 所以我訂東海堂果個, 佢得一架車仔, 唔係好大架, 有芒果, 士多啤梨同奇異果, 朱古力係果條路only, 我prefer生果多d。

子爵府

國民生產總值:12397

Mummy,

d 石頭,我一樣唔多鐘意,所以訂蛋糕時問可否改生果,shop問左餅房師傅,答覆盡量改但no guarantee。結果送來的車仔蛋糕,兩旁都用新鮮生果,無石仔。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.