懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

公爵府

產後休養左幾耐先同老公曳曳?

?-( 我成日形住個傷口會好痛好易會爆開,so覺得搞野有恐懼.起碼休養多2,3個月先俾老公搞.
唔知老公會唔會忍得好辛苦haha~
你地隔左幾耐先開始架??

洋房

Re: 產後休養左幾耐先同老公曳曳?

你係開刀還是順產呀!
但最好等你睇完產後檢查之後先曳曳啦!
我亞b係12月24日出世! 佢出世重9磅9呀!所以我要開刀生! ;-) bb有個網站嫁!想知9磅9係咩身形就去睇睇啦! ;-) http://hk.geocities.com/cyb12242004/index.htm

大宅

我朋友做產檢後ML好痛,結果要等到經期後才可以.

子爵府

好媽媽勳章

我差唔多兩個月就同老公ml...因為我老公話佢忍得好辛苦喎...

[url=http://lilypie.com][img]

男爵府

BK Milk勳章

我老公無慾無求∼ ?-(

大宅

咁妳地點避孕? 我都未敢同老公ml

大宅

最起碼都要半年啦~~
Home Page忘記背後, 努力向前

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

早幾日老公想架,但我話醫生話要做O左產圾後檢查OK先得架,咁佢咪唯有摸O下就算囉~
我諗檢查完老公一定成日都要喇~

[/url]

子爵府

6週

子爵府

好媽媽勳章

半年咁耐...
我諗你老公會上腦啦...

[url=http://lilypie.com][img]

公爵府

上腦 :lol: 哈哈~
不過點都休養返2,3個月先la,
我老公都係咁講.
佢驚
我聽人講第1次搞返會好痛 :cry:

大宅

由生完仔仔之後, 都無時間啦~~
就算大家氣氛好, 仔仔都喊啦~~
Home Page忘記背後, 努力向前

複式洋房

Around 1.5 months loh after 醫生話產後檢查OK. But it's true that we're already too busy to take care our bb, no time to ML la.

首頁

尾頁

跳至