意見反饋
義工

婦女醫護 今日: 12|主題: 31266

坐緊月個幾月要做多次手術, 咁而家補唔補得呀? 我仲有廿幾日就一百日啦!

大宅

國民生產總值:1541

坐緊月個幾月要做多次手術, 咁而家補唔補得呀? 我仲有廿幾日就一百日啦!

而家仲有 dd 血絲 (醫生話仲有 dd 血塊), 我好想補, 因為覺得身體差好多, 唔多夠氣咁, 係咪過了 100 日就同平時一樣, 唔多點受補啦??
定係做完手術都一樣受補呀, 係咪都可以 100 日?

我想食 d 當參, 北萁, 鹿茸, 怕唔怕行氣活血呢?

禁止訪問

國民生產總值:3892

Re: 坐緊月個幾月要做多次手術, 咁而家補唔補得呀? 我仲有廿幾日就一百日啦!

大宅

國民生產總值:1382

Re: 坐緊月個幾月要做多次手術, 咁而家補唔補得呀? 我仲有廿幾日就一百日啦!

不如你睇下中醫, 睇佢點講, 因人人的體質不同,
我個時個中醫叫我千其唔好補, 話我唔受
有次夜晚我食左豬腳薑, 眼光光訓唔著到4:00am
:-|
但我家姊就話食左好好訓咁話

複式洋房

國民生產總值:290

我都係做手術, 醫生都叫我唔好補住, 因子宮要個幾月
先會回復返, 如果宜家補, 個傷口因恆血會痛, 所以要
遲d先補得. 我都係忍緊, 因為我都有少少頭暈,
唔知係唔係貧血, 又唔記得問醫生.

:-) 人在擁有時懂得珍惜 當失去時也不用嘆息 :pint:

別墅

國民生產總值:972

我食完鹿茸高麗参燉烏雞,直頭一大pat血留出,當時嚇死我

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.