美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

彩光可唔可以退皺紋?

我個friend 40幾歳, 可能疏於保養, 依家d皺紋多到好似50幾歳咁, 佢間美容院sell 佢做彩光, $8xx一次, 要起碼做5次先見效, 計起都要$4xxx-$5xxx, 唔想比人詭, 所以上來問下各靚太經驗, 做咗彩光之後又要點保養尼.

大宅

Re: 彩光可唔可以退皺紋?

彩光可以減輕皺紋表面o既斑, 但唔可以減輕皺紋..

我都試過比左好多錢一d效都冇.....

我而家食一隻產品, 皺紋,斑, 皮膚都好左好多......

平過彩光三至四倍........

大宅

你食乜呀 ? 講黎聽下, 唔使我晒錢 !
咪住先, 你係咪好細個咋 ??

大宅

YatYatmomm.......1)$8xx都平呀,2)係要做5次為一個療情bor. 做完要多做水份mask lor....我今日去做正式嘅1st time,等我問detail 再話你知 :mrgreen:

Namaste

大宅

YatYatmommy :

我就唔知彩光的效果啦!

但我只知道用羊胎素可以law :mrgreen: :mrgreen:

洋房

I agree with YatYatmommy that not only 彩光 can reduce wrinkles. I saw my colleauges is using a collagen wrinkle essence for 1 month and her skin really becomes much smoother with the lines flatten.

首頁

尾頁

跳至