跳至

首頁

尾頁

複式洋房

瞓覺的姿勢怎樣才好呢 ?

想問下你地, 個肚越黎越大, 瞓覺姿勢怎樣才好呢 ?曾嘗試側身都唔舒服, 醫生話最好15度側身向左邊, 但都唔得 !

大宅

Re: 瞓覺的姿勢怎樣才好呢 ?

我都唔知點訓好, 訓左面我肋骨會痛, 訓右面好少少, 但有時都會唔舒服, 仰睡肋骨無事, 但係會比bb壓住, 腰骨又痛
我老公話買個側睡枕比我, 但係我唔想waste $$
該用戶已被刪除

複式洋房

我側睡patpat好像好累咁,但仰睡bb活動空間少了 ?-(

別墅

d人話最好你左側睡, 但係我慣咗右側先瞓到, 所以我會先右 側睡,待中途起身去toilet之後, 我就轉左側睡, 當然, 個 pat pat 真係幾辛苦. 另外, 朝早起身時, 我會發覺個肚係會墜响一邊, 你哋會唔會家?

洋房

amymitpro 寫道:
d人話最好你左側睡, 但係我慣咗右側先瞓到, 所以我會先右 側睡,待中途起身去toilet之後, 我就轉左側睡, 當然, 個 pat pat 真係幾辛苦. 另外, 朝早起身時, 我會發覺個肚係會墜响一邊, 你哋會唔會家?

我都係咁呀! ?-(
Misaki was born on 12th March, 05!

洋房

請問有無bk mami用過motherworld隻側睡枕? 話可以托住個肚,瞓覺側睡無咁辛苦!!! ?-( ?-(
Misaki was born on 12th March, 05!
該用戶已被刪除

水晶宮

2020勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

amymitpro 寫道:

我都係咁.

我仲可以係個肚墜响果一邊, 摸到小 B (由頭至 PAT PAT), 因為佢係一個懶訓 B, 朝朝要我輕拍一段時間, 佢先醒, 之後, 我個肚先唔會墜响一邊!

首頁

尾頁

跳至