嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

邊度有好的地墊買 (ABC個隻)

如題

大宅

Re: 邊度有好的地墊買 (ABC個隻)

日本城有得賣$10一pack!

別墅

我都剛剛係日本城買

洋房

日本城個隻我買過,真很平,但線到飛起,地墊不能買太平,除非是墊床用,BB踏唔到啦。

男爵府

咁係邊度可以買到好的, 因為我都去過toyrus, 荷花都是不太好.

大宅

我都係係荷花買架!!冇問題喎 :lol:
珍惜眼前人[/url]

男爵府

charlotteling

我屋企用緊 '飛鷹'標誌的地墊,不過都幾貴,成$350蚊26個英文入字母。2年幾前在玩具反斗城度買,不過真係好絕地下,唔扇腳。
頭先見到膠袋面有個代理商電話、有興趣我PM比你。

codychan

別墅

請問邊到可以買大塊D的地墊

大宅

BK Milk勳章

千褀唔好買有字母或公仔响中間的膠墊, 因為bb大d一定會同你拆出嚟食, 我兩個"兒生"都係咁, 最好買咩都無的,

我都係喺日本城買, 個墊夠厚就ok, 至少bb跌低都唔會咁應ma
[img align=right]http://b3.lilypie.com/6jN8p8.png

首頁

尾頁

跳至