跳至

首頁

尾頁

複式洋房

昨天(8/16) 我帶個囡(2歲幾)去西寶城的playtown玩.
居然見到一對穿粉紅色T-SHIRT的父母, 帶著三個小朋友, 年歲分別8歲, 7歲和5歲死霸著只准3歲以下幼兒進去的波波池玩.
經職員幾次叫出來, 都不肯.
真的很無恥, 甚至我問他們幾歲時, 他們張口說大話係3歲, 唔係化, 高人地幾個頭, 點3歲, 仲唔認係自己仔女.

個男的更賤, 居然給個仔搶我個囡坐緊的學行車車, 仲叫我個囡唔好打人, 就一手拖我個囡出車, 等佢個仔坐入去, 我見到真的好火大!

如果有人昨天有去, 或有拍照, 請PM我, 我要拿去Playtown blacklist d 一家人.

別墅

我尋日都有去西寶城喎,大約幾點呀? 如果係咁就真係好無品, 個大人都吾做好榜樣,D小朋友就會跟。
仲拖你個女出車,好過份囉, 係咩人黎架,

男爵府

俾我第1時間鬧爆佢, 佢拖我個女出黎, 我實搞大佢call police話佢整傷左我個女, 要驗傷, 睇佢夠唔夠膽!

太仁慈保護唔到自己個小朋友架!
原帖由 songmei 於 09-8-17 15:10 發表
昨天(8/16) 我帶個囡(2歲幾)去西寶城的playtown玩.
居然見到一對穿粉紅色T-SHIRT的父母, 帶著三個小朋友, 年歲分別8歲, 7歲和5歲死霸著只准3歲以下幼兒進去的波波池玩.
經職員幾次叫出來, 都不肯.
真的很無恥, 甚至 ...

複式洋房

原帖由 aeiou313 於 09-8-17 15:23 發表
我尋日都有去西寶城喎,大約幾點呀? 如果係咁就真係好無品, 個大人都吾做好榜樣,D小朋友就會跟。
仲拖你個女出車,好過份囉, 係咩人黎架,

大約4-6 pm

民房

真系好衰....
d 小朋友真系慘... 有d甘既父母

大宅

真係好離譜!
@ 如果有錢有社會地位先至會被人喜愛,呢個世界就太可悲了 @

侯爵府

咁都得,咁不知所謂的父母唔駛同佢客氣啦﹗

首頁

尾頁

跳至