想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問可否做如懷孕?

可否蹲在地上一陣?
可否伸高雙手取東西?
工作常用電腦會否有影響?
?-( ?-(

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 請問可否做如懷孕?

hi klcconnie,
可否蹲在地上一陣? 早期應該無問題,到後期係怕影響到子宮
可否伸高雙手取東西? 我見d 雜誌成日講有左唔可以,但唸唔明點解囉.
工作常用電腦會否有影響? 平日對得耐電腦對眼都唔好,有無真正影就唔知啦.

不過我知對得影印機多唔好,有"福射"

男爵府

klcconnie,

check到bingo左呀..... :lol:

我今早先再check過, 都係冇...... 我諗我都係bingo唔到了. 都要下個月勞力了....

大宅

PJ,

我未check, 我諗明天check, 你唔無咁心急,聽人講過了2星期check才check到.
希望大家bingo :-P

男爵府

klcconnie,

我以家想急都冇得急了..... m今天到達了 希望做唔成9月媽咪都可以做到10月媽咪啦.

希望你bingo check左記得通知我

子爵府

PJ,

我m都係今天到了 :cry: :cry: :cry: :cry:
我都希望做唔成9月媽咪都可以做到10月媽咪啦.
到時一起bingo啦

大宅

PJ,

我今日20/1check完, 都係冇, 好失望!
你唔好唔開心, 繼續努力 :lol:

男爵府

cwol888 & klcconnie,

大家都唔好唔開心, 我地一齊做10月媽咪啦 :lol: :lol:

係呢, 你地有冇諗過用什麼方法加強bingo的機會呢?

我都有d怕會miss左今次的排卵期.....我下個星期四出trip要到2月7號先返到香港. 希望到時趕得到坐尾班車啦
(如果唔係, 我未同唔到你地一齊做10月媽咪囉 :wink: )

首頁

尾頁

跳至