跳至

首頁

尾頁

男爵府

昨日終於完成左安排了大半年既100位BB 1歲生日會,我雖然係主力攪手,但我有十幾廿位MAMA協助,大家全部都有用心/用時間去攪好PARTY !!

今次係0808MAMA 第三次既PARTY,一次俾一次人多參加,由x'mas時30幾位,到2月份半歲party 50幾位,到今次1歲party有100位參加!!! 多謝各位MAMA既支持,無你o也既參加,我o也組織唔成呢一個0808既小圈子,由30幾位到100位,我絕對相信,大家都參加得開心,唔開心又點會一次又一次報名,又點會每次都期待下一次.........

雖然未知幾時會有下一次,但多謝你o也俾我同囝囝咁開心既回憶,thank you so much !!

男爵府

816 party opening ~
http://www.youtube.com/watch?v=xxwwJAi0vD8

816 party bb video ~
http://www.youtube.com/watch?v=cDOW7nasEXY

男爵府

cherry
thx a lot
我地多謝你比左一個開心嘅party比我地
我知你攪得好辛苦
我都好期待下一個party呢
多謝你

男爵府

畀面勳章

Yeah~~ 真係玩得好開心~~
你永遠係我地0808既組長, 你以後搞每一個PARTY, 我一定會出席.

~永遠支持你~
你是最好的, 你知道嗎?

MaMa : Carey  小朋友 : 卓琳

男爵府

多謝cherry及一班義工mami既辛勞...
由起初計劃party到party完滿結束,你哋真係勞心又勞力...雖然未必能乎合「某d人」要求,但你哋已經盡力做到最好,我哋一家三口多謝你哋,帶俾我哋一個愉快既party!

複式洋房

多謝Cherry 同一班義務MaMa 既努力,令到我地一家都享受到另一種歡樂.Thank you so much!

Jason and PapaMama :D

原帖由 CherryB 於 09-8-17 18:40 發表
昨日終於完成左安排了大半年既100位BB 1歲生日會,我雖然係主力攪手,但我有十幾廿位MAMA協助,大家全部都有用心/用時間去攪好PARTY !!

今次係0808MAMA 第三次既PARTY,一次俾一次人多參加,由x'mas時30幾位,到2月份半歲part ...

伯爵府

多謝搞手cherry 既心思

大宅

期待左咁耐的1歲爬地, 真係好成功圓滿結束, 多謝cherry組長, 多謝咁多位義工媽媽, 每一次的爬地, 都有唔同的驚喜, 雖然816爬地昨日先完成, 但我心裏已經等待下一個爬地蒞臨
利媽媽:SUSANNA (亞SU)    利爸爸:CHRIS
利BB: NATALIE (邋遢妹、妮妮)

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

yeah,我都好多謝你的付出.. well done~!

別墅

cherry組長.真的要感謝你呀.無你.我無得參加這次party.無得認識同年同月,什至係同日出生的bb朋友.這一班朋友仔.可以由這些活動加強他們的友誼. 真是很好多,琴日我們一家好開心,我們好期下一次我party....
ps,還有要多謝昨天的幫手的mama,thank you!!!!!!
就算下次只是一餐飯局,我們一家都會支持的...

男爵府

thank you Cherry 同各位mami既付出, 816 party, Great party!!!

複式洋房

謝謝晒cherry,
雖然大家唔係咁熟,
但係都多謝你為大家既付出!
希望再有機會出來玩啦!

大宅

多謝哂cherry一番苦心幫我地籌備一個絕對盛大既party
呢份心可能好多人都有 但唔係人人講得出做得到
最後都係一句 多謝
mama:肥脾phoebie bb:纖腰冰(冰)

大宅

To Cherry & 一班義工媽咪:

對於妳地每一次為Function既付出, 相信講幾多次多謝都係唔夠, 所以一定要講聲無限感激, 真係無妳地就唔成事架 !!!

而家我諗咁多位媽媽都期待緊下一次既活動, 雖然未知幾時, 但我都一定會想盡方法的埋我老公一齊出席架喇, 因為佢都知我同SirSir次次都玩得好開心呢~~~

(((GOOD JOD GOOD SHOW )))

SirSir1歲生日最想收到D咩?
                    (((((美白產品)))))

複式洋房

多謝哂各位用心用力幫手搞party的媽咪! 真係要用力鼓掌, 自己係媽咪當然知道不論係全職揍bb或者在職媽咪, 宜家時間係好寶貴, 要抽空及花心思搞個大party真係唔容易! 自愧幫唔到咩手! 見到一班媽咪咁團結搞好個party, 真係好感動!
好成功有一個咁震撼又開心的party!! thanks!

複式洋房

To Cherry & 一班義務媽媽︰
Thanks you all of u so much ar...辛苦哂你們呀~原賴有你們當日大家才玩得又開心又難忘呢!
期待下次既聚會呀)))

別墅

多謝晒Cherry 同埋一班義工媽咪
辛苦晒你地啦....又無淡好食,
琴日我地玩得好開心, 你地既付出無白費架...
mama:rebecca     bb:芍瑩 /summer

男爵府

畀面勳章

等咗半年...終於到啦.....816真係一個"good show"....搞得好成功

完結過後....又些人開心..又有些人會有意見...but anyway我地全家真係玩得好開心....又食又拎.....

cherry期待你下一個嘅party嘅出現, we alway 十扑you.....加油

大宅

其實每一次既FUNCTION同活動,都需要有一個人肯出嚟做統籌,因為要付出既心機同時間實在唔少,好慶幸我地0808有呢位MAMI肯做呢個康樂組組長o既位!

唔該哂!CHERRY
B媽:Manman(蚊蚊) B囝:Chester(假髮B)

男爵府

玩得開心已經足夠!

我地由唔識到慢慢開始10幾個....
再由10幾個變為20幾30個...
我地呢班始祖都算係咁架喇........
每次出黎玩大家志在開心,
玩得開心, 我地都做得開心~
我地千其唔好因為一個不開名既人意見,
而攪到大家沉住氣,
佢叻既叫佢俾個mami個bk name呢,
我地可以同佢check下,
對下當時有冇reply blog同mail,
唔好下下搵d小男人係背後做埋呢d野!

0808既mama們,
你地係明事理既人, 我地要繼續團結!
迎接下次party既來臨!

加油, 努力!!

首頁

尾頁

跳至