美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

I.O.U.負離子直髮

請問有冇人係I.O.U.做過負離子直髮?
$220得唔得o架?

大宅

Re: I.O.U.負離子直髮

?-(

別墅

我個次貴D,是得o架,but佢會比兩隻藥水你選擇,捉你心理,貴D當然keep得耐D

大宅

Hi clanna123

謝謝你的回應! 因幫我做開負離子的salon 轉晒人, o甘o岩見到"IOU" 廣告, 佢仲有個promotion係$389 包日本負離子直髮+colour+水療護理+洗剪造型. 好吸引吧! 你介唔介意話我知你做o左幾多錢? 是否凈係做負離子直? keep到幾耐?
Thanks! :mrgreen:

別墅

我大約是三年前做,要四佰幾,日本負離子直髮(shishedo 藥水)+洗剪造型and 送焗油.但是我冇去焗油,因為到時會另外再收費,到現在唔會好似開頭好直,但是洗完頭吹一吹,就OK.如果是$389都直得去做,不過你到時要問清楚價錢,有冇其他收費

珍珠宮

2020勳章

I.O.U.我都試過做負離直髮, 麻麻地~
因為做完去第二度焗油, 髮廊d人先話我知頭頂d髮濃o左。
我身上流著勇士的血, 不畏懼, 不退縮, 寧死不屈

反對所有暴力, 香港是我家不容破壞

大宅

吾惦! 淨係last到一個月咋! :evil: :evil:
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

公爵府

版主

我去過荃Xo個間,極度唔掂 :-x

大宅

JuliaCheng ,
Me too!

JuliaCheng 寫道:
我去過荃Xo個間,極度唔掂 :-x
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

大宅

Hi clanna123

你三年前做過, 到依家都keep到, 四佰幾蚊都抵啦! 我舊年做過負離子直髮(都係shishedo 藥水), 到依家都無晒喇!(可能我剪過幾次頭髮, 剪晒髮尾d負離子直髮啦!) Anyway, 謝謝你的意見!

大宅

小詠 寫道:
I.O.U.我都試過做負離直髮, 麻麻地~
因為做完去第二度焗油, 髮廊d人先話我知頭頂d髮濃o左。

大宅

Hi JuliaCheng & PRISCILLALAM,

請問邊方面唔掂? 可否講多少少!
?-( ?-(

別墅

...我都係幾年前做過$400...在kong fong...
o個亞姐趕收工...佢好大力扯我個頭...好痛...都keep到半年..但我以後都唔會再去...因服務差...

別墅

...^^"打錯字..kwai fong

大宅

hellokitty,
係好幾年前嘅事la!嗰時荃灣剛剛開IOU,見平咪去試吓law(因為之前電負離子直髮成$1500)。個髮型師手勢麻麻,洗頭嗰個又麻麻,最緊要係 - 只係 last 到1個月,之前嗰間做完好直架,仲 last 9-12個月!自此之後我再無去過 IOU 啦!

quote]
hellokitty123 寫道:
Hi JuliaCheng & PRISCILLALAM,

請問邊方面唔掂? 可否講多少少!
?-( ?-( [/quote]

首頁

尾頁

跳至