美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇sis用緊Dr.Jart+呢隻"Whitening Water Drop 水珠美白保濕霜" ,可唔可以分享吓?

Thx!

複式洋房

hihi 2隻我都用緊 我用銀b的 如果唔用水珠就會乾d囉 用左水珠之後再用銀b就容易查..

複式洋房

保濕就一般啦~ 不過水珠既成份都ok嫁..

男爵府

好媽媽勳章

我用幾好呀, 用緊第3支啦, 上星期買咗第4支. 我夜晚用

大宅

呢隻無用過,但係卓x有隻同佢一樣係水珠,係人用過都話好,只係$15x

原帖由 abcakk 於 09-8-18 01:58 發表
有冇sis用緊Dr.Jart+呢隻"Whitening Water Drop 水珠美白保濕霜" ,可唔可以分享吓?

Thx!

大宅

Thx All!

我見Heynature 水珠+銀b $338好似幾抵,心思思想買嚟試吓!

大宅

可唔可以比個名我呀?
莎莎有冇?因屋企附近冇卓悅!

原帖由 MARSTEN 於 09-8-18 12:22 發表
呢隻無用過,但係卓x有隻同佢一樣係水珠,係人用過都話好,只係$15x

侯爵府

2024年龍年勳章

Both "A+FIT" and "Dr Jart" are sold at Bonjour now. I tried the testers of both and finally chosed "A+FIT' which is less sticky.

複式洋房

咁又幾抵下喎 但係銀b比較乾身 因為佢有控油 你要試清楚岩唔岩自己先好買呀 因為買左就有排用 一支我都有左好耐 其實如果而家買粉 點解唔買礦物粉呢? 又唔會傷害到皮膚 又唔會出粒粒? 我諗住用緊d foundation 銀b 我就會轉礦物粉呀..

大宅

真係幾抵架!套裝支銀b係大支裝(50ml),又可以轉黑B/水B.

琴日去咗屈臣氏試吓,見到水B(40ml)$218, 黑/白B只有細支(27ml)$168.可惜冇水珠保濕霜試.....

試完覺得水B易推,冇咁乾,但太薄遮瑕唔得.銀B較乾身,遮瑕掂好多.各有各好唔知點揀?

最後我決定响Heynature攞smaple試咗先.搽上面試就最清楚,唔驚買完又後悔!

原帖由 gigi20090129 於 09-8-19 15:15 發表
咁又幾抵下喎 但係銀b比較乾身 因為佢有控油 你要試清楚岩唔岩自己先好買呀 因為買左就有排用 一支我都有左好耐 其實如果而家買粉 點解唔買礦物粉呢? 又唔會傷害到皮膚 又唔會出粒粒? 我諗住用緊d foundation 銀b 我 ...

大宅

kerotan,

Thx!

琴日經過卓悅,但舖頭太多人.我湊住個女,又驚佢攪人哋D嘢,結果冇入去睇
原帖由 kerotan 於 09-8-19 11:41 發表
Both "A+FIT" and "Dr Jart" are sold at Bonjour now. I tried the testers of both and finally chosed "A+FIT' which is less sticky.

複式洋房

abcakk 記得唔好買水b呀 查完等於冇查咁嫁~ 第2d牌子我就唔知 不過Dr.Jart d成份我上台灣網查過都幾好 http://www.cosdna.com/cht/product.php?q=Dr.Jart

男爵府

我都係Heynature攞smaple試咗,水珠遮霞真係唔係好得。

首頁

尾頁

跳至