跳至

首頁

尾頁

版主

2020勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

大家依家會用咩避孕法??

我之前網上登記O左試用Evra避孕貼, 今日收到通知可約見醫生... 如果OK可以試用 (貼三星期就可達至效果)

大宅

Re: 大家依家會用咩避孕法??

食返避孕藥咋~ (優c明)

大宅

我剩係用曳曳咋,食避孕丸怕肥。

別墅

我都係食丸咋,不過無肥到呀!(惠氏)
同以前差唔多98磅到啦!! :mrgreen:

大宅

Jennifer.c ,

我有惠氏避孕丸嘅coupon,一張係試用裝,一張係買一送一,你要嗎?
沈師奶

別墅

我係用套套o架!!
想問如果食避孕丸係幾耐食一次??定係日日都要食....?
(因為我未食過所以唔知)
按圖可以進入小世世的網站o(≧v≦)o

別墅

ivysum 寫道:

我有惠氏避孕丸嘅coupon,一張係試用裝,一張係買一送一,你要嗎?

好呀!你可以寄給我嗎?

大宅

我都係用套套gar
不過....
唉,有左小B呢個第三者之後,
我同老公就好少"行埋" lu
咁就係我地的避孕法. :-P
有次我老公仲同BB講,
要求佢自己一個人訓床仔添,
吾好成日霸左佢個老婆wor, :-P :-P
如果要老婆就自己娶返個wor :lol: :lol:

大宅

rabbit_chan2222 :
你老公咁攪笑,乜你小b唔係自己瞓床仔咩?
]MY Baby is Kelsey...^_^. She is 2 months and 14 Day 媽咪1號生日 + Daddy17號生日=18 (10月8日Kelsey BB出世啦) :-P 快D入黎參觀下我個小天地啦 :-D [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/70965.4518324.gif[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5717339.18690.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853425.14930.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853424.61806.jpg[/img]

大宅

企鵝仔:
係ar,
小b吾多like自己訓gar,
佢要"痴"住人先訓得好,
而且而家凍,我又怕佢自己訓會fu被ar...

大宅

龘龘龘 寫道:
我係用套套o架!!

避孕丸有兩隻
28粒 - 日日食, 食哂開第二排
21粒 - 日日食, 食哂等第8日開第二排

大宅

你pm個地址比我丫.
沈師奶

大宅

食避孕丸呀.. 都冇肥到. 牌子:microgynon 30

別墅

利太~ 寫道:
[quote]
龘龘龘 寫道:
我係用套套o架!!

避孕丸有兩隻
28粒 - 日日食, 食哂開第二排
21粒 - 日日食, 食哂等第8日開第二排[/quote]
利太,
thx~ 原o黎食避孕丸咁煩.....要日日食!!
按圖可以進入小世世的網站o(≧v≦)o

首頁

尾頁

跳至
熱門主題