意見反饋
義工
[2004年或之前] 15個月8隻牙仔,第9隻露出少少已2個月,係咪太慢

別墅

國民生產總值:974

15個月8隻牙仔,第9隻露出少少已2個月,係咪太慢

囡囡15個月大,但係牙仔出得慢,正唔正常,佢人生得好大隻,頭圍、體重、身高都係加大碼,應該唔係唔夠鈣質,出牙仔慢係唔係同遺傳有關?可唔可以話我知呀?唔該
[img align=left]http://www.geniusout.com.hk/big5/yanyan.JPG[/img]

複式洋房

國民生產總值:334

Re: 15個月8隻牙仔,第9隻露出少少已2個月,係咪太慢

牙仔出得快慢都無緊要, 我仔十五個月有十六隻牙.

大宅

國民生產總值:4515

Leekim,

唔算慢!有啲BB 15個月先出緊第一隻呀咋,我 BB 依家都未見第九隻蒲頭!!
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

水晶宮

國民生產總值:66954

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

梗係唔算慢啦,我個女而家先得6隻,第7隻岩岩出咋!唔駛太擔心。

別墅

國民生產總值:974

唔該各位,好彩都唔使咁驚,thank you!
[img align=left]http://www.geniusout.com.hk/big5/yanyan.JPG[/img]

子爵府

國民生產總值:11539

我諗唔使驚呱, 因為我個b都係15個月大宜家先出緊第7隻牙咋!

珍珠宮

國民生產總值:45119

2018勳章

我仔, Grant, 而家都係得 7隻牙仔咋! :mrgreen:

複式洋房

國民生產總值:434

My son has 8 teeths when he was 10 months old. Now the other 4 teeth are coming in a time. Totally 12 teeth in the 14th month.

大宅

國民生產總值:2524

我個仔14個月大, 下星期先15個月大, 而家得6隻牙, 出緊第7隻. 速度差唔多喇! 唔駛擔心~

別墅

國民生產總值:624

伯爵府

國民生產總值:17137

今日終於發現堯豬又再出牙喇!!係出大牙呀,一出就出2隻,
家陣出埋有成12隻呀lu :mrgreen: 希望佢D高度同體重都快D加速增長喇

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.