意見反饋
義工

產前產後 今日: 19|主題: 240976

跳至
請介紹尖沙咀、旺角的女婦科醫生給我

民房

國民生產總值:21

請介紹尖沙咀、旺角的女婦科醫生給我

請問各位媽咪係尖沙咀、旺角一帶可以介紹細心又唔惡的女婦科醫生給我嗎?謝謝

大宅

國民生產總值:2544

Re: 請介紹尖沙咀、旺角的女婦科醫生給我

我睇開哪個在油麻地,都幾nice不過要等好耐因太多人。
不知適合嗎?
另上一胎在旺角看又是要等好耐,但一般甚少講野。 D nurse 都一般。
旺角彌敦道678號華僑商業中心13樓A室
Tel:23955131 -- 陳麗燕
Mon - Fri : 10:00am - 1:00pm; 3:00pm - 6:30pm
Sat: 10:00am - 4:00pm (Sun & Public Holiday: Closed)

侯爵府

國民生產總值:20300

lili2004,

我依家做產前檢查都係搵陳麗燕醫生, 遲d接生都會搵番佢。 我覺得佢都唔錯, 外表就有少少cool, 不過就有問必答。

民房

Thank you ,my_tabo & Angely, 想請問Angely, 油麻地個醫生係唔係陳麗燕,如果係,我估我會去睇佢,其實我之前都有個好好的男醫生,但我老公有d介意我去睇男醫生,所以現在急需女醫生。多謝晒。

別墅

國民生產總值:994

華僑商業中心的陳麗燕,唔錯! :wink:

複式洋房

國民生產總值:119

lili2004

不妨考慮霍麗玲醫生,她很有經驗和好NICE,醫務所o係
尖沙咀東英大廈124室
電話23672898
:lol:

伯爵府

國民生產總值:18569

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

lili2004,

請問霍麗玲醫生收費如何?謝謝.

大宅

國民生產總值:1268

霍麗玲醫生is very very cool!

大宅

國民生產總值:2874

董曉方醫生超級細心, 有耐性, 有問必答, 一d都唔cool, 亦很體諒到診者的心情, 做婦科檢查亦十分溫柔, 一d都唔痛. 而且收費一d都唔貴, 我而家都係搵佢做產前檢查, 每次三百幾蚊, 不過而家佢唔接生啦!

尖沙咀東英大廈232室 tel:2722 1712

民房

我已經book左霍醫生,因為我係尖沙咀返工,東英比較方便,希望佢唔好太cool啦,因為我有好多問題要問,我老公怕bb小氣,唔想我問問屋企人同朋友,只好我倆公婆上網同睇書搵資料,我估bb現在應已有個星期啦,因為無諗過更快bingo,所以現在樣樣都好擔心,上個星期仲估自已又唔成功,又大感冒,所以吃左好多藥添。
再次多謝各位媽咪俾的意見,多謝晒。

民房

國民生產總值:53

我覺得尖沙咀的陳帆很好,笑笑口,回答問題時很認真,雖然她較沉默,但是一個好認真的醫生所以我會比較放心,收費也很公道,但她的時間很FULL,若有興趣我再留資料俾你.

大宅

國民生產總值:1703

梁鳳霞 - 尖沙咀東英大厦1樓111室,同事介紹既!
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

別墅

國民生產總值:815

我都係睇梁鳳霞, 不過佢只做開刀, 但都可以搵佢缺regular check_up.

大宅

國民生產總值:2544

lili2004 寫道:
Thank you ,my_tabo & Angely, 想請問Angely, 油麻地個醫生係唔係陳麗燕,如果係,我估我會去睇佢,其實我之前都有個好好的男醫生,但我老公有d介意我去睇男醫生,所以現在急需女醫生。多謝晒。

唔係,她叫江孟儀。

複式洋房

國民生產總值:119

lili2004,

其實有好多醫生都很cool,除了霍醫生外,我都試過睇過陳麗燕同蕭景生醫生,幾個都咁cool,不過我最後都揀咗霍醫生,其實睇吓點睇啦,又要夾,霍醫生雖然cool,但佢真係好有經驗,又幫到我

子爵府

國民生產總值:10584

想問下梁鳳霞做開刀手術的手勢好嗎?會唔會好大同好痛?

民房

我會係下星期一去睇霍醫生,我都係覺得最緊要睇下同個醫生夾唔夾,希望ok啦,因為我自己本身有好多問題要問,所以覺得有經驗會好d,因為經驗夠,可以睇到其他醫生睇唔到的問題。

大宅

國民生產總值:3868

梁鳳霞做開刀手術的手勢好好, 我第一個baby是由她開刀的.
現第二個都是她check-up 及打算開刀生.

子爵府

國民生產總值:10584

Ivy.CL
請問粱鳳霞細心嗎?產檢收費如何?開刀收費如何? 你開刀後傷口大唔大及痛唔痛?

tks!

大宅

國民生產總值:2067

2019勳章

Dear Angely Ho,

我都想找江孟儀接生, 不知她手勢好嗎? 她鼓勵順產嗎? 因我很怕醫生為了多賺錢及快而亂開刀.
另外, 想問你陳麗燕及江孟儀那住位好些?
Thanks a lot for your advice.

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.