意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 69|主題: 149399

有冇人將會申請Ocean Park Gold Pass? (夠數啦!)

大宅

國民生產總值:3515

有冇人將會申請Ocean Park Gold Pass? (夠數啦!)

於2005年1月31日前同一時間申請3個gold pass用同一個地址登記可以有9折優惠,我打算出2個pass依家仲差一個,如果邊位唔介意用埋我個地址登記就一齊申請啦!好碼?
世上只有媽媽好,我就係一個好媽媽啊 :)

大宅

Re: 有冇人將會申請Ocean Park Gold Pass???

up

大宅

Re: 有冇人將會申請Ocean Park Gold Pass???

up

別墅

國民生產總值:961

hi,

i am interested, pls apply 1 kid + 2 adults.

hahaha :mrgreen: :mrgreen:

大宅

SL215,
Thanks for yr support!

伯爵府

國民生產總值:18226

好媽媽勳章 畀面勳章

順口一問,annual pass幾多錢?

大宅

Annual Gold Pass
大人$495 & 小童$250

HinMa 寫道:
順口一問,annual pass幾多錢?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.