跳至

首頁
12345...9

尾頁

侯爵府

親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

02年3月BB三歲啦!!!Birthday Party

大家有乜好提議呀?

(1) Pizza Hut
(2) McDonald's
(3) 會所
(4) 哈廸斯
(5) 中環貓貓餐廳

男爵府

Re: 02年3月BB三歲啦!!!Birthday Party

那裡有哈廸斯呀
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

大宅

Re: 02年3月BB三歲啦!!!Birthday Party

[那裡有哈廸斯呀]
Causeway Bay.

侯爵府

Dear All,

睇下這間好唔好, 好似好多媽咪都讚, 我會e-mail個menu比妳地. 到時比下意見啦.

中環貓貓餐廳
朋友新開張, 可BOOK 埸開生日會 , 有食物提供
e.g. 3:00 TO 5:00
昭隆街, 盤谷銀行大廈19/f.
tel: 28680959

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=205125&forum=2&56

大宅

Let me go there to have a look today......

大宅

各位﹐
尋晚番閱D舊雜誌發現有期介紹生日會場地﹐睇O下O岩唔O岩。

商務印書館(星光行)
Min. charge $800 (including snacks & gift packs- 文具﹐coupons)
約35 人
90 分鐘
有遊戲姐姐帶領
TEL﹕ 29041988

小熊國 (我諗你地成日去﹖)
TEL﹕ 21302130

KFC
Min. charge $500 (including food)
有遊戲姐姐帶領
TEL : 27452903

SPAGETTI HOUSE
Min. charge $85 per head
Room provided at T.S.T. & Tsuen Wan branches
TEL: 26017828

海洋公園
Food provided by Maxim's group
Min. charge $50 per head (入場費另計)
TEL﹕ 274529036

侯爵府

DuncanMaMa 寫道:
Let me go there to have a look today......

Are you look there? 妳覺得環境同場地好嗎?

侯爵府

mamiya 寫道:
各位﹐
尋晚番閱D舊雜誌發現有期介紹生日會場地﹐睇O下O岩唔O岩。

商務印書館(星光行)
Min. charge $800 (including snacks & gift packs- 文具﹐coupons)
約35 人
90 分鐘
有遊戲姐姐帶領
TEL﹕ 29041988

小熊國 (我諗你地成日去﹖)
TEL﹕ 21302130

KFC
Min. charge $500 (including food)
有遊戲姐姐帶領
TEL : 27452903

SPAGETTI HOUSE
Min. charge $85 per head
Room provided at T.S.T. & Tsuen Wan branches
TEL: 26017828

海洋公園
Food provided by Maxim's group
Min. charge $50 per head (入場費另計)
TEL﹕ 274529036

原來KFC同SPAGETTI HOUSE都有生日會, cherry同我講過, 我重話邊有架, 妳咪間間都話可以開生日會啦.

KFC啲野食會唔會太熱氣呢

SPAGETTI HOUSE $85 per head 若小朋友都計就好貴啦

商務印書館(星光行)之前Justine都想係果度攪, 但我弟婦話個場太細, 同埋啱比較大的小朋友.

海洋公園真係聽都未聽過添, 重要比入場費. 不過開完可以繼續係果處玩. 但又怕太多自由人

大宅

hi all,

有遊戲姐姐/哥哥帶領好D, 他們識得帶小朋友玩.
mama/baba 可能掛住傾計.
海洋公園--小朋友太細, 好多都玩唔到.
我只去過 M記, ok啦.
其他無idea.

大宅

cherryma 寫道:
[quote]
DuncanMaMa 寫道:

Are you look there? 妳覺得環境同場地好嗎? [/quote]

I have not got time to go there yet. Let me try again on next Tue. Because I will be there for regular meeting.

子爵府

今日去又一城隔離個歌和老街壁球中心, 入面有間餐廳, 係楊震攪既, 係提供就業機會比啲弱能人仕. 嗰度啲環境都幾好, 出面又有個公園, 食物選擇唔多, 但食lunch啲質素都唔差.

我打咗去問, 佢哋可以book個開生日會, 包場費最少$2,xxx, 最多可容納5-60人. 如果冇咁多人, 可以用半個場, 大約$5-6x/人. 時間大約個半至兩個鐘, 有拾鬆種食物. 佢哋會開啲長枱, 一盆盆食物咁serve, 飲品任飲! 如果要book就要同佢哋夾啱個場, 跟住會報個價同比個menu我哋睇! 不過嗰度就冇乜嘢玩, 隔離只有乒乓球同壁球場可租, 最多係可以出去個公園度玩. 但地點就幾方便!

click入去睇睇!

侯爵府

Cyrusmum,

只睇到大概個樣, 可唔可以放大啲睇埋啲字. 或者e-mail比我睇. Thanks.
Cyrusmum 寫道:
今日去又一城隔離個歌和老街壁球中心, 入面有間餐廳, 係楊震攪既, 係提供就業機會比啲弱能人仕. 嗰度啲環境都幾好, 出面又有個公園, 食物選擇唔多, 但食lunch啲質素都唔差.

我打咗去問, 佢哋可以book個開生日會, 包場費最少$2,xxx, 最多可容納5-60人. 如果冇咁多人, 可以用半個場, 大約$5-6x/人. 時間大約個半至兩個鐘, 有拾鬆種食物. 佢哋會開啲長枱, 一盆盆食物咁serve, 飲品任飲! 如果要book就要同佢哋夾啱個場, 跟住會報個價同比個menu我哋睇! 不過嗰度就冇乜嘢玩, 隔離只有乒乓球同壁球場可租, 最多係可以出去個公園度玩. 但地點就幾方便!

click入去睇睇!

大宅

DuncanMama,

您有冇去到 『貓貓餐廳』考察呀?!

呢個星期較忙要做呀四,幫公司辦年貨、買年花;或者過左年等我去昅昅、試菜啦!
該用戶已被刪除

大宅

I have not go there yet. Because I'm very busy. Why don't we get together to go there on one of the Tuesday lunch after Chinese New Year? What do you think? ?-(

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

今日去過中環貓貓餐廳開生日會
地方比較細,但如果我地只係約10個家庭的話,即大約20人另加10個小朋友,應該無問題,如果太多人就唔得囉!
食物方面都唔錯,幾好食
餐廳設於商業大廈中,要於商業大廈14樓再轉電梯﹙呢方面比較奇怪﹚;但地利位置都好方便。
餐廳內有洗手間,唔使拎key出去的
老闆都幾細心,會提議叫幾多野食,等你唔會叫多
總括黎講,我覺得地方細細,算乾淨,如果只係我地圍內幾個家庭攪,都ok!
My Two Princess

大宅

DuncanMaMa,

您每個星期二都會返過來 Central Branch 嗎? 我冇問題,等您 call 啦! 不過如果您忙就唔緊要,等我去啦! 反正 pigpig 都剛去過 attended B.Party 我諗都係我們 target 之一 !

大宅

我諗我地要快快定個日子先﹐因為3月有一個weekend 係Easter﹐ 如果人地full 晒都唔洗點考察囉喎

侯爵府

mamiya 寫道:
我諗我地要快快定個日子先﹐因為3月有一個weekend 係Easter﹐ 如果人地full 晒都唔洗點考察囉喎

係喎, 小雪幾時生日會, 又多一日唔得添.

(1)cherryma - 2大2小(3月6,13日)

大宅

(1)cherryma - 2大2小(3月6,13日)
(2) ivy.cl --2大1小 (3月6,13, 20 & 27 都ok)

首頁
12345...9

尾頁

跳至
熱門主題