懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊度照4D有好介紹呀

幾錢呀? 照完會比番D乜我架?

男爵府

Re: 邊度照4D有好介紹呀

$1200, in woman's clinic in central中建大廈, u can find Christian (dr's name), she is very nice and helpful

大宅

HAPPY-BABY :
我約左2月7去照4D呀,都係BK媽咪介紹既,
$750包埋VCD呀,都幾抵呀,有好多BK媽都去左照呀,
我2月7就29週喇,好想快D到個日呀!!
醫生:曾祥風(BOY)
地址:九龍尖沙咀白加士街2-8號柏嘉商業中心12樓
電話:23771228(要BOOKING)

伯爵府

畀面勳章

我想問個醫生會唔會保證照到個樣同埋性別架? 因為我個朋友果個就一定會照到樣, 如果今次照唔到,可以下次返去照唔洗錢。不過照一次差唔多2000蚊。

http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

複式洋房

嘩,照咩要$2000?好貴喎,我照4d加bb結構都係$1400唔駛咋喎

大宅

我都BOOK咗曾祥風明天去照呀, 但想睇下有無其他更好

大宅

HAPPY-BABY :照完番黎,記住話我知,佢睇得好唔好呀??

別墅

我今日去咗曾祥風度照4D, 個樣影咗4張相, 身體就用2D影, 包括頭,大脾同性器官, 仲有一隻DVD, 價錢$750元, 曾醫生好細心, 會講好多嘢比你聽, 而家28週2日, 阿B重1139g, 約2.5磅, 阿B個樣我就覺得似老公, 但老公就覺得似我.

大宅

小天使kiki :咁曾醫生又幾好喎

別墅

小天使kiki

我想請問2D系咪我地平時照果d超聲波。

公爵府

請問有冇媽咪去過中環伍菁華女醫生到照過呀? 佢好唔好呢?

香港區仲有冇好醫生照4D呢? 幾錢? 請介紹
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

2D比平時既超聲波高一級!

當時醫生建議我照照2D,話可以睇到BB腦部、心臟結構是否正常。我響中環聖佐治大厦「尹鎮偉醫生」度照嘅,$1,000約照15分鐘包1隻VCD攞走,姑娘話如果下次黎照4D可享優惠價$1,200 ,但最終我都無照呀!
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

別墅

[quote]
Honey 寫道:
請問有冇媽咪去過中環伍菁華女醫生到照過呀? 佢好唔好呢?

香港區仲有冇好醫生照4D呢? 幾錢? 請介紹

別墅

Dr. Amelia Wong in Central.
but I forgot the price already

She can give you either tape of CD

大宅

草仔仔,
唔好意思咁遲先覆你!
我係曾祥風度照架, 我覺得唔係睇得好清楚囉,
e生話個位置唔係咁好, 個b隻手又摭住, 所以唔係
睇得好清楚

別墅

LEUNG Fung ha at Tsim Sha Tsui Tung ying building 1/F. I just carry out the 4D. $600, with video tape, and few colour (brown) A4 pictures. Normally, $400, 2D, with video tape and 1-2 (black & white) 2R pictures. I am not sure whether the $600 is for regular patient, like me, or for walkin customers. You may check with the nurse, at 2786 9888. P.S. there are lotsssssss of people see this woman doctor, quite famous, but need to wait for abour 1-1.5 hr each time.

大宅

HAPPY-BABY :我照個日,亞b都成日用手遮住對眼呀,又側身,跟住曾醫生打我個肚,亞b先肯擰小小個面比我睇咋-,-"
我覺得曾醫生到,價錢都幾合理丫,唔會好貴呀.你有無要埋dvd呀?

男爵府

草仔仔 ,
請問曾醫生大約照左幾耐左右呀 ? ( ? mins )

大宅

lala1125 :20-25分鐘到喇
你有無去照呀? :wink:

男爵府

草仔仔 ,

未呀 ! 而家先 >9 weeks , 問下姐 .

ps : 係bb o既 預產期同我囡囡 同月同日 , 不過 , 佢 2004 年 , 祝你生個肥肥白白靚 bb , 大家身體健康 !

首頁

尾頁

跳至