心聲留言

跳至

首頁

尾頁

公爵府

老公呢排忙於落Bar

:cry: 而家岩岩生完我就忙於湊仔,個仔又成日o咸已經好煩,個老公就去玩
有時真係覺得做男人好,或許我羡慕佢有左細路仲咁自由,唔多唔小開始有D後悔十幾歲就結婚做人亞媽,話晒E前幾自由,又可E成日去WEt,又多人追.....
E家我成個C9咁,又唔知幾時先修到身,但做男人的成個過程中佢只輸入D野比我就OK,而我就要陀住咁多個月,辛辛苦苦 BiD佢出黎,然後仲要為左湊佢搞到無覺好訓.
不過我明白男人係要9唔9就去蒲下,我唔怪佢,但佢枉枉令人擔心,呢個星期飲酒2晚都貓左,佢仲要駕電單車架!
佢自己一個人駕車會開到120~180米,好危險架嘛!
所E佢搞到我情緒好差,又忍唔住o咸啦! :cry:

珍珠宮

Re: 老公呢排忙於落Bar

hi, kiki,

係到同你chat呀, bkhk仲未得, 好掛住你地!

你個b好cute呀! 你同你老公講la, 唔好唔開心啦!

等待驗證會員

Hello,

U talk to ur husband la,

Kiki,

Yes ar, there is still not ok ar. Is very lonely with that one.

子爵府

kiki :

唔好咁啦!男人都天生就係 "野馬" 好難教架!你地早婚,呢個係事實.但咁先要努力呀,就為咗自己揀既路去負責.時間可以証明一切架!我細佬佢17歲就結婚,都家陣就黎26歲,已經有3個小朋友,最大果個都7歲半喇!咁又點,佢都一樣vivi wetwet,冇計,鬧又唔聽,日日唔係去咗打牌,就去飲酒,再唔係就落D.死未?佢老婆都成日同我投訴架,我做家姐既,咩方法都出晒,佢都係咁,最後只係同佢講咗一句說話:[size=medium]你自己一手制做出黎既成果,應該由你自己去負責,最近,佢開始定返D,多咗時間陪老婆仔女,呢D真係時間換返黎架!我知你家陣好難捱,好辛苦,但....逆境唔會跟你一世架!好好咁同佢傾吓!呢道絕對歡迎你上黎架!

朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

公爵府

聽你咁講我老公就好好多,
我唔開心係因為我自己一個湊B仔湊到好累,我平均1hr就要埋身餵佢,so個人好無精神,我老公佢已經小左去玩,不過我羡慕佢&擔心佢,先咁唔開心o者!

大宅

其實咁後生, 真係好難話一下子就定性.....
我自己既做法係...老公向樹, 不防多d同佢分享bb既趣事同成長, 佢聽聽下, 就會上癮...

你自己有咩唔開心同辛苦, 就多d搵friend同屋企人help你.
媽媽, 我真係好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛您!!..........冧晒 :-) ~~

子爵府

kiki "

唔開心都好正常既,我地人黎家嘛!有感情線,唔係冷血既,不過,你都要好好鍚身,因為BB好需要你架!悶悶地多D上BK八吓.包你獲益良多架!
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

大宅

easonkinki:

妳唔好唔開心啦對身體唔好,男人就係怕bb嘈怕佢煩.妳忍耐下佢會明白架 :-P

男爵府

BB啱啱出世. 自己係會容易唔開心D.
放心 好正常
加上餵人奶真係幾身心疲累架.
老公同屋企人先至最幫到你.
過多1排就會好D

BB咁細 做爸爸既好多時都未投入到
我老公連抱都唔敢.
到BB大D 有反應D
你叫佢抱少陣都唔得呀.
比D時間你老公la

你咁後生, 修身好快架咋.

我同老公都算早婚. 不過都唔夠你早.
加油!
[/url]

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

easonkinki
你擔心你老公,我仲擔心我D親人朋友,貓咗仲揸電單車,好易有交通意外,俾佢撞親就慘囉!叫佢坐的士啦!廢時害人啦!

別墅

你其實同你老公傾下囉...
我個時都係咁, 同佢講話我唔鍾意佢成日出去玩, 講左幾次佢咪定性左囉...
其實有時真係平心靜氣傾下會好d o家!!
你起碼唔會屈住屈住丫.個人都會開心d o家!!

首頁

尾頁

跳至