美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

請問有冇人去過Esprit剪髮?

又一城有冇STYLIST介紹?

大宅

好媽媽勳章

Re: 請問有冇人去過Esprit剪髮?

UP

大宅

我去過,不過係黃埔個間,好好service,個d人又好pro,比好多見意同分析,又有個好似coffee shop的位置比你一路飲野一路等~

大宅

好媽媽勳章

謝謝MD!
請問有冇人去過又一城呢?上網睇都唔知邊個STYLIST好.

大宅

i went to mong kwon only
STYLIST jimmy fung

大宅

yes, i went to causeway bay
Stylist Ivan Wong ...good!

水晶宮

我搵開 Eddie Hui~ 之前佢係黃埔架,
不過果間 “摺埋”左,
佢依家係又一城, 方便晒~haha

男爵府

畀面勳章

我都係搵JIMMY FUNG (MK),但我覺得佢手勢一時時,有時好O岩心水,但有時唔太好

別墅

咁咪即係睇佢心情?

[quote]我都係搵JIMMY FUNG (MK),但我覺得佢手勢一時時,有時好O岩心水,但有時唔太好

大宅

好媽媽勳章

謝謝各位!我星期日會去esprit, 剪完後再匯報.

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我今日o係又一城o個間搵Romeo Wu 電髮, 都幾滿意, 最重要係佢自己幫我卷頭, 而家真係好小見有咁好services

洋房

HI.請問去Esprit剪髮加colour & highlight要幾$$$度.
會唔會好貴呢

大宅

chaiwawa
唔太好你要話佢先進步!!

男爵府

好媽媽勳章

carmenlam,
我去開黃埔, 叫 steve, 但搬咗之後 已經冇再找佢剪了, 剪得好好, 而且佢又唔食煙, 我最怕果d食完煙之後就來同我剪, 好臭!!!

大宅

好媽媽勳章

各位:

我今日電完髮, 揾matthew, ok啦, 其實電髮揾邊個都冇所謂, 因為都係個junior幫你捲, 不過真係好多人, 我坐咗差唔多5個鐘.

複式洋房

今天想book esprit 做負離子, receiptionist 女仔說package $1500 (包負離子, 剪&護理). 因為我有剪髮卷, 我就說負離子就可以, 多少錢? 她答$1200, 但不包洗, 吹.
要另加$140..我不明白, 用剪髮卷+負離子就不包洗, 吹. 難道剪髮的洗, 吹 和負離子的洗, 吹是不同的?

大宅

我係esprit 做過負離子冇耐(好似係1500有9折),覺得同出面$500(包洗剪吹)做一次冇分別.師傅剪髮一時好,一時剪得麻麻.

首頁

尾頁

跳至