意見反饋
義工

想生BB 今日: 56|主題: 98988

跳至
容易BINGO的方法

民房

國民生產總值:21

容易BINGO的方法

我自己有些小方法,唔知準唔準,但與大家分享下,希望可以幫到有需要的靚女。

我九月份開始正式努力,因為我己快30啦,所以決定努力後就去睇醫生,每個月都聽醫生話食排卵藥、幾時努力、覆診,係11月仲係醫務用左個簡單的小小人工方法但都唔得,12月因為自己有事好忙,無時間去睇醫生(但有食排卵藥),所以決定這個月自己安排時間努力,具然BINGO左。我的方法係由第9日開始,每隔2晚就努力,至體溫升高為止。每次努力完我都即刻用枕頭托高個PAT PAT到第二朝,因為老人家話托高左個PAT, D精子就會較易向前前進。所以今次BINGO唔知個枕頭有無功勞,姊妹們不防試下。希望早日收到大家的好消息。

別墅

國民生產總值:759

Re: 容易BINGO的方法

lili2004

恭喜哂,
我都系12月bingo架。

男爵府

國民生產總值:5230

lili2004

恭喜恭喜

我想問下咁你是不是第二朝先洗澡

民房

國民生產總值:21

COBY 05
多謝晒。
嘻,我無努力後洗澡的習慣,但我就真係每次努力後就唔會"旭"即刻托高個pat pat到第二朝,老人家話,可以的話最好努力途中亦托高個pat,係就係好似好怪,但只要成功,小小苦又算得咩,係味。

男爵府

國民生產總值:9688

2018勳章

Thanks for your shareing.

但如果用枕頭托高個PAT PAT黎sleep, 會否唔舒服呀??

伯爵府

國民生產總值:16190

我都係用枕頭托高個PAT PAT大約30分鐘.

大宅

國民生產總值:1325

ew911 寫道:
我都係用枕頭托高個PAT PAT大約30分鐘.

Me too!!

男爵府

國民生產總值:7141

ew911,

請問托高個PAT PAT之後沖涼會否影響bingo機會呢?

男爵府

2018勳章

請問用枕頭托高個PAT PAT, 是否即係放個枕頭係Pat Pat 下面呀...(即用Pat Pat '澤'住個枕頭??)

別墅

國民生產總值:566

yoey & lili2004,

恭喜晒~
我都係即刻托高個patpat呀~

MuiTse,

未sleep前真係唔舒服啦, but 我sleep左後,
個枕頭自然就走左位啦~

係呀, 用Pat Pat '澤'住個枕頭...
等d 蟲蟲無咁容易留番出黎~

男爵府

2018勳章

Hi yian

Thanks for you reply. I'll try and hope bingo very soon.

BTW, congratulation to yeoy & lili2004....好好休息呀...

洋房

國民生產總值:165

Congratulation yeoy & lili2004

so happy to hear that so many people BINGO.

I am in day 12 la, but my cycle is usually 36 to 40 days ga wor. should I start working on it.

I need to get another pillows out la

:-P

男爵府

國民生產總值:8910

2018勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

lili2004 寫道:
我自己有些小方法,唔知準唔準,但與大家分享下,希望可以幫到有需要的靚女。

我九月份開始正式努力,因為我己快30啦,所以決定努力後就去睇醫生,每個月都聽醫生話食排卵藥、幾時努力、覆診,係11月仲係醫務用左個簡單的小小人工方法但都唔得,12月因為自己有事好忙,無時間去睇醫生(但有食排卵藥),所以決定這個月自己安排時間努力,具然BINGO左。我的方法係由第9日開始,每隔2晚就努力,至體溫升高為止。每次努力完我都即刻用枕頭托高個PAT PAT到第二朝,因為老人家話托高左個PAT, D精子就會較易向前前進。所以今次BINGO唔知個枕頭有無功勞,姊妹們不防試下。希望早日收到大家的好消息。

請 pm你醫生電話及地址給我, 謝謝! ?-(

子爵府

國民生產總值:10672

我想問下,您地係一開波就囉個枕頭戰高pat pat 丫,定係攪完先戰架 ? ?-( ?-(

子爵府

國民生產總值:14135

我都想問吓枕頭戰高pat pat or 枕頭戰高隻腳

大宅

國民生產總值:1126

我的經驗是,攪完先戰高枕頭, 戰高pat pat , 我戰左30分鐘左右, 都ok了.

禁止訪問

國民生產總值:3892

別墅

國民生產總值:816

最緊要自己身體好!
我婚後因為不太適應生活, 又要放工, 又要煮飯, 倦到不得了, 所以跟本就唔想親親, 而且一睡就可以睡到天光。
之後無意中聽媽咪講起月事後飲"八珍湯", 真係精神好番, 分泌物還多了.....最近還有了bb添

大家不要氣餒, 努力, bingo...go go go!

大宅

國民生產總值:3265

gogobaby,

係啦, 真係好鬼忙, 我老公依家都仲未番, 我仲煮緊飯而家, 真係想死.

係呢? 乜野係"八珍湯", 點整家

minnie

別墅

國民生產總值:816

八珍湯在中藥行都有得執的, 大約$20一包, 月事完後才飲, 連飲2日, 對你身體一定有幫助架!

[組成藥物]
當歸、川芎、芍藥、熟地、人參、白朮、茯苓、甘草、生薑、大棗。
[主治效能] 凡貧血所引起之頭暈目眩,心悸,面色蒼白,病後衰弱,婦女月經不調,食慾不振全身無力感,營養不良等症。
[運用經驗] 本方具調和榮衛,滋養血氣,對陰虛內熱,脾胃虧損,肌肉消瘦,婦人胎產崩漏,氣血俱虛者有著效。

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.