心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

Delete

別墅

Re: 出於对貓BB的好奇

香港一樣米養百樣人..... 說奇不奇

有錢人一樣會呃人, 相對又有d人明知你呃佢, 佢都冇咩所謂, 所謂施比受更有福........

拎綜緩唔係咩咁大件事, 就以天水圍有一條村統計, 有超過80%住戶拎緊.... 問題係拎果個人係有冇欺騙咁解.....

眼見有些針鋒相對的人, 我有時都會被圍, 不過出發點正確的話, 又何樂而不為 :mrgreen:

人生路漫長...... 總有起起落落, 今日有人批評, 他日佢自己到谷底時便會懂得思考咩叫"落井下石".... 小cute, 有時有d事要學習睇化少少.....
我們應該感恩 神的話語令人清醒

洋房

唔好理咁多野, 唔好同人有咁多交易,
上黎吹下水就算.
交友, 談心事, 也要懂得保持距離,
這樣大家心中也能有好印象.
越多瓜葛越煩.

民房

mjzz 寫道:

有錢人一樣會呃人, 相對又有d人明知你呃佢, 佢都冇咩所謂, 所謂施比受更有福........

拎綜緩唔係咩咁大件事, 就以天水圍有一條村統計, 有超過80%住戶拎緊.... 問題係拎果個人係有冇欺騙咁解.....

眼見有些針鋒相對的人, 我有時都會被圍, 不過出發點正確的話, 又何樂而不為 :mrgreen:

人生路漫長...... 總有起起落落, 今日有人批評, 他日佢自己到谷底時便會懂得思考咩叫"落井下石".... 小cute, 有時有d事要學習睇化少少.....

?-(

民房

yvonneyu 寫道:
唔好理咁多野, 唔好同人有咁多交易,
上黎吹下水就算.
交友, 談心事, 也要懂得保持距離,
這樣大家心中也能有好印象.
越多瓜葛越煩.

bk生存之道呀

民房

mizz寫道:

眼見有些針鋒相對的人, 我有時都會被圍, 不過出發點正確的話, 又何樂而不為:mrgreen:

mjzz先生:
你既歪理真係舉世聞名. ?-(
小cute,
你始終係"新人", 貓bb既"血淚史", 真係一匹布咁長. 不過當你了解佢既為人後, 你就唔會再有懷疑, 點解個個都咁憎佢架喇. :mrgreen:

洋房

他媽哥池,你識乜野叫歪理咩?我honey mjzz講乜都係道理,係妳地班無知女人唔理解佢,佢成日叫大家讀多d書,擴闊視野,咪似我地mjzz哥禁短視,膚淺,井底爸,你地如果想似得我地bk諧星mjzz哥0甘成日響d女人堆度苦心經營大盒(俠)形象,即管話佢啦,不過我實撐恆我甜心mjzz嫁!

他媽哥池,我恨你!
我們應該感恩,神使我們清醒, 明白那個原來不是大丈夫.. 竟然是個真契弟!

男爵府

[quote]
小cute 寫道:
我係新人,我有時都想要某D嘢,我都有post上網,你哋比又好,唔比又好,只係問下,你哋覚得信唔過咪唔好比,你地的自由,點解要咁話人ar~

又話你係新人??? 發表過2次, post上網問人攞嘢 ?-( ?-(

男爵府

小cute 寫道:
我係新人,我有時都想要某D嘢,我都有post上網,你哋比又好,唔比又好,只係問下,你哋覚得信唔過咪唔好比,你地的自由,點解要咁話人ar~

又話你係新人??? 發表過2次, post上網問人攞嘢 ?-( ?-(

珍珠宮

mctl1995 寫道:
[quote]
小cute 寫道:

又話你係新人??? 發表過2次, post上網問人攞嘢 ?-( ?-( [/quote]

又係呀!莫非又係........ ?-( ?-(
[img[img]

別墅

小cute, 見啦..... 又一堆垃圾.... 佢分身又好, 一堆垃圾又好, 自己分析啦.... :-P 情況會大至上係咁, 有d人出口似坑草.... 冇辦法擋.... 你只要當佢或分身後或一班物以類聚的物體係隱形便可.... :mrgreen:

成日要用新註冊的名都好可憐, 有d似過街老鼠老鼠咁, 左閃右避咁, 強行作o野娛樂自己..... 可悲的人呢 :-|
我們應該感恩 神的話語令人清醒

大宅

在這裡真複雜...有甘多分身咩,甘我即係
講左又白講,好無聊ar

民房

mjzz 寫道:
小cute, 見啦..... 又一堆垃圾.... 佢分身又好, 一堆垃圾又好, 自己分析啦.... :-P 情況會大至上係咁, 有d人出口似坑草.... 冇辦法擋.... 你只要當佢或分身後或一班物以類聚的物體係隱形便可.... :mrgreen:

成日要用新註冊的名都好可憐, 有d似過街老鼠老鼠咁, 左閃右避咁, 強行作o野娛樂自己..... 可悲的人呢 :-|

唔明 ?-(

禁止訪問

別墅

Jason,
下,唔係ma~貓BB咁樣呃你呀??
如果係真既話,佢真係好cheap喎 :-x 你送野出黎都係諗住幫有需要既人jei,而家搞到好似貼錢買難受咁,搵黎激氣咁....
從佢連"唔該多謝"都唔曉講就知一個人有冇教養.....
而且咁樣呃人法,良心過以得去嗎?!
都係唔好係bk同人有咁多交易...

同埋點解又有新國民同貓BB講好說話既....真巧合喎
過去的留不住, 未來的難預測, 守住現在,當下即是~

男爵府

mjzz 寫道:

唔知係咪講我呢 ??
不過我係02-8-16註冊呢:mrgreen:
只不過我唔鐘意好似 d人咁扮晒嘢, 鐘意廢話一大輪啫

洋房

請問有冇人
可否總結下貓BB有d咩唔好野 ?

之前有人post 過d link 講佢之前既野, 但好外多頁, 冇心機好似追小說咁睇.. :lol:

洋房

哎......

好努力咁睇左 link , 睇哂後, 發覺自己好哂時間去睇呢個catbb ...

唔值得哂時間.....

民房

如果佢真係有利用別人既同情心,而四維搵著數,就真係太過份啦!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

?-(

首頁

尾頁

跳至