潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2020勳章

你地鐘唔鐘意著牌子野??

未做人老婆&媽咪講時好大駛,咩都要用牌子野,
自從我買左件V.WestWoOD Tee成$700(已經係半價再折)
但老公知道後鬧死我!可能平時佢唔會話我,自個次之後我就無再買名牌衫

別墅

Re: 你地鐘唔鐘意著牌子野??

其實我都鍾意牌子野... 但睇多過買... 因為太貴...

大宅

我都好鍾意牌子野, but look look look
Burberry, benetton, U2, ....

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都鍾意~~~
除左esprit外....

大宅

鐘意呀,但有時太貴呀,真係好鐘意先買呀

大宅

我都鍾意著牌子野.
If expensive, I will waiting for sales to buy......

I like to buy b+ab, izzue, ozoc, IT, playlord (for sales),..........

..................
我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

大宅

我都鍾意牌子野架,不過我會減價時先買.

我上個月都買左件vivine westwood's 冷外套,我返到屋企都比佢鬧,話千幾蚊買件咁ga野,我就話”我又唔係成日買,又唔係洗你的錢,我用我自己的錢”咁佢就無話我啦.衰就衰左d,但我真係好鍾意嗎.
[size=large]http://lilypie.com/baby3/020723/0/6/1/+8/.png[/img][/url]

大宅

草仔仔 寫道:
鐘意呀,但有時太貴呀,真係好鐘意先買呀

me too!
始終唔係幾捨得...

大宅

我未生之前都中意架,不過而家有左bb, 只要同佢出街,就唔用名牌都有好高收視啦....
[url=http://lilypie.com][img]

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我like ka~~以前件件都係ka~~最咁都係1次買左gucci 2對鞋+1件tee (係birthday禮物比自己)..
但有左個仔之後就自自然然收歛左..越來越唔捨得.. 要sale先睇,都未必會買

首頁

尾頁

跳至
熱門主題