意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 35|主題: 89393

你地去唔好呢d boutique買野?

複式洋房

國民生產總值:274

你地去唔好呢d boutique買野?

通常

複式洋房

國民生產總值:394

Re: 你地去唔好呢d boutique買野?

I usaully go to the boutiques with price tags only. Their clothes are also special, i.e. made in Japan. I won't go to the shop with "tai tai" and no price tag.

:-)

大宅

國民生產總值:2453

我得到入去,一見冇價錢牌的話,就會掉頭走。

侯爵府

國民生產總值:22720

我都唔係幾鐘意d舖頭無價錢牌, 下下要問...利時果類咪係囉...有時都覺佢d衫幾靚架, 你自己睇好地地, 但係一問完佢幾錢, 佢就會開始及住你...

禁止訪問

國民生產總值:10761

大宅

國民生產總值:4323

我都試過去佢那些有太太坐鎮的時裝店, but..我曾去的那一間, 還有一個中年男人..><~ 進店後, 個男人用力的盯著我, 再加少少奇異眼光~"~ 唉...我都有權看太太裝吧...雖則我一身圍衣短裙加波鞋, 也不可以歧視我的..

別墅

國民生產總值:914

D 無價錢牌的舖頭係專登咁做, 個sales

水晶宮

國民生產總值:59997

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Imel 寫道:
我得到入去,一見冇價錢牌的話,就會掉頭走。

我都係ka..見唔到標$$..就走人~

大宅

國民生產總值:3350

NEVER!! not reliable

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.