意見反饋
義工

產前產後 今日: 2|主題: 240967

幾時會水腫呢?

大宅

國民生產總值:1763

幾時會水腫呢?

如題~~~~~~~~~

大宅

國民生產總值:2339

Re: 幾時會水腫呢?

我巳經40周就生喇, 但都未腫過 ?-(

大宅

國民生產總值:1092

Don't worry! As long as you keep checking. There is no problem. Wish you have a healthy baby. :-P

大宅

國民生產總值:1621

我第一胎都冇腫過,現在第二胎都仲未腫

頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

大宅

即係唔係個個都水腫喇

男爵府

國民生產總值:9747

每個人懷孕都有不同.我自己嗰時就7-8個月開始水腫.

複式洋房

國民生產總值:219

Hey nausica, don't worry!! Hv u checked w/yr doctor of late delivery? Re 水腫, it depends, I only found it at around 36th - 37th wk.

公爵府

國民生產總值:25304

2019勳章

我陀亞仔都無水腫只係肥左,不過我生完就腫la

大宅

國民生產總值:3489

唉!....好羨慕你地呀! :cry: 我由廿幾週起,雙腳已經好腫喇!要著大2碼既鞋,各類boot都全完著唔到. 到左30週就全身由頭至腳指都有水腫情況 面,鼻,手指,總知全身都脹卜卜喇! 而家要keep住一星期最少要按摩2次腳先得呀!(每次1小時)唔係雙腳就會好腫好痛,隻手指按落去腳度,仲會出現一個凹痕,要過一陣先會散,回復'正常'

仲有個幾月要捱,希望唔會越黎越腫喇! 不過生完都唔知要幾耐先可以去晒D水腫? ?-(

男爵府

國民生產總值:5322

草仔仔
喂喂∼∼係我呀∼∼乜你到
★?我家特破7000位客人喇?☆ [/url] ..+°。照咗喇..肚入面嘅小b係女仔嚟咖..+°。

大宅

國民生產總值:1357

我頭個8個月都冇事ka....可惜衰收尾... 第9個月開始就手腫腳腫.......不過仲有半個月就生得..好快就甩難... :mrgreen: :mrgreen:

大宅

sugar媽咪:我都唔知自己水腫未呀?
應該未喇~水腫會點架? ?-(

複式洋房

國民生產總值:419

我呢大家7個幾月都陀仔都無水腫只係肥左廿幾lbs,點解我生完就腫嘅?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.