跳至

首頁

尾頁

複式洋房

將軍澳興建焚化爐~~~ 點算呀??

同上

:cry:

大宅

Re: 將軍澳興建焚化爐~~~ 點算呀??

將軍澳邊度呀?

複式洋房

好似系夢幻之城再入d..........西貢區議曾有(反對)簽名運動,不過唔知幾時....

大宅

好近民居既咩?唔太近就冇所謂啦!焚化都係人生的一個階段,我哋第日都要被人燒架啦!!咁反對既人係咪做咗研究會對人體有害呀? ?-(

我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

好似話唔興建喇!

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

大家有所不知, 在將軍澳差管對面間老人中心/安老院以經有焚化服務近兩年, 住在對面欣明苑高層住戶可以看到整個焚化個程. 問你怕吾怕.

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

May I know 間老人中心/安老院焚化D乜?

伯爵府

當然係死左既老人家, 佢地有一站式服務, 而且有焚化牌照.

子爵府

哎也! 我真係唔知呀! 我仲以為淨係墳場至可以......

伯爵府

NO, 有牌就得ga.

公爵府

好媽媽勳章

SUSANNA 寫道:
大家有所不知, 在將軍澳差管對面間老人中心/安老院以經有焚化服務近兩年, 住在對面欣明苑高層住戶可以看到整個焚化個程. 問你怕吾怕.

果度有焚化爐, 我而家先知呀 !
我淨係知依間安老院勁嗅藥油味,外面環境又dirty,
以前出入景林買野, 我都會行另一邊.

伯爵府

phoebepanpan
你可能攪錯了, 老人院不在景林, 係在警察局同欣明苑對面山個間, 外面好靚只成一閣果間.

公爵府

好媽媽勳章

ooo ! 原來係果間

首頁

尾頁

跳至