意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 2|主題: 133494

有冇人用電煲煲湯?

男爵府

國民生產總值:7139

有冇人用電煲煲湯?

易唔易用? :lol:
d火喉夠唔夠
咩牌子同埋幾多錢?
thanks

侯爵府

國民生產總值:23465

畀面勳章

Re: 有冇人用電煲煲湯?

電煲好易用架,又方便又唔駛睇火
不過我始終覺得明火煲d湯係好飲少少
牌子我就唔記得但我係公展會買架,450蚊
個煲都好大,又有燉盅,同埋蒸餱架,我就覺得幾抵
仲有一年保養,如果你有興趣嘅,
你可以pm我,我俾佢公司電話你~~

男爵府

國民生產總值:7139

r&k2004 :
thanks,不過我想買個大約350蚊樓下既
450蚊太貴同埋我想要個細就ok
anyway,many thanks

侯爵府

國民生產總值:23465

畀面勳章

佢有一個係細d架,不過我唔記得幾多錢啦
一係我俾佢公司電話你,你打去問佢啦,如果唔啱嘅咪算囉~~

大宅

國民生產總值:2729

用電飯煲煲湯好好味.

男爵府

國民生產總值:6309

但係d老人家話用電煲湯會好熱氣喎.........始終都係明火好d :-P

大宅

國民生產總值:2448

I bought a chinese medicine 電煲 for boil chinese medicine and boil chinese soup. VERY GOOD. watson is only sale cost $188 for 3.8 L. My hubby like it so am I .

I boiled all kinds of soup. the 3.8 L is enough for my family for 3. and should be enough for family for 4.

st

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.