意見反饋
義工
跳至
[2004年或之前] NUK 購物日

大宅

國民生產總值:3548

NUK 購物日

NUK 會員購物日 低至65折

Jan28-29,
10:00am-7:00pm
九龍觀塘鴻圖道71號瀝洋工業大廈7樓
Mapa Babycare Co. Ltd.
蒸氣消毒奶煲-75折
奶瓶清潔液,濕紙巾-65折
各款玩具,牙膠-由$9.9起
各款奶瓶-8折買滿3個可獲送贈品
每購物滿$100可獲一次抽獎機會!
只收現金並出示會員卡。
非會員即時入會可享同等優惠
查詢電話: 2793 9005

侯爵府

國民生產總值:21021

Re: NUK 購物日

我都收到呀!
想問下有冇人用開佢o既濕紙巾,好唔好用?
我入o左會都冇寄會員卡比我,你地有冇收到?

子爵府

國民生產總值:10537

~fion~
我收到會員咭喎, 妳打去nuk問下啦!

侯爵府

國民生產總值:21021

咁我打去問下, 請問各位有冇nuk個電話?

複式洋房

國民生產總值:472

27939005,NUK 濕紙巾幾好用架.不過最好用都係PAMPERS
~fion~ 寫道:
咁我打去問下, 請問各位有冇nuk個電話?

大宅

係ar, 濕紙巾幾好用架
不過而家冬天,我BB怕凍無比佢用咋 :-P

大宅

國民生產總值:1939

rabbit_chan2222 :
依,咁你用咩同bb抹pat pat 呀? ?-(
如果bb"阿左唔晤"唔用濕紙巾抹,錦咪唔乾淨law.
]MY Baby is Kelsey...^_^. She is 2 months and 14 Day 媽咪1號生日 + Daddy17號生日=18 (10月8日Kelsey BB出世啦) :-P 快D入黎參觀下我個小天地啦 :-D [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/70965.4518324.gif[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5717339.18690.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853425.14930.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853424.61806.jpg[/img]

大宅

o, 我用大塊個D棉花濕暖水同bb抹pat pat gar,
係我媽咪教gar :-P
如果去街就會用濕紙巾lo,
但係好似入冬以黎都未試過在街用,
BB出街吾 or ng ng ?-( ?-( ?-(

大宅

國民生產總值:1565

我都係用卷裝棉花剪細件用暖水抺便便, 小便就用濕紙巾, 出街又係用濕紙巾, 我會一邊抺一邊話凍凍喎, 同埋由patpat底開始抺, 唔好一野咁凍棘落bb個姑姑度(阿媽教), 最凍果幾日半夜尿尿換片會唔抺, 因為bb大脾咁暖抺落去我自己都覺得頂唔順啦, 又唔想出廳攞熱水.... 所以偷懶.

rabbit_chan2222 寫道:
o, 我用大塊個D棉花濕暖水同bb抹pat pat gar,
係我媽咪教gar :-P
如果去街就會用濕紙巾lo,
但係好似入冬以黎都未試過在街用,
BB出街吾 or ng ng ?-( ?-( ?-(

男爵府

國民生產總值:6147

我都係用棉花, 不過我就懶, 唔買卷裝, 買0個隻已經係四方細細塊0既....因為卷裝剪到我手都痛埋

大宅

國民生產總值:1939

hey hey, 我咪好勤力lor,我會張一片片d棉花濕水,然後撕開一片片,放係密實盒裡,到bb小便或大大時,我會用幾片棉花抹先,然後再用一張濕紙巾抹,因為小bpat pat 好易紅ah....
]MY Baby is Kelsey...^_^. She is 2 months and 14 Day 媽咪1號生日 + Daddy17號生日=18 (10月8日Kelsey BB出世啦) :-P 快D入黎參觀下我個小天地啦 :-D [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/70965.4518324.gif[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5717339.18690.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853425.14930.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853424.61806.jpg[/img]

大宅

係啊, 真係剪到手痛, 仲要比我阿媽潤我生仔有力剪幾舊棉花又無力. 但係我又唔捨得買思思樂咁貴, 不過都用緊佢d包裝濕棉幫bb洗下口仔.

baby_kawaii 寫道:
我都係用棉花, 不過我就懶, 唔買卷裝, 買0個隻已經係四方細細塊0既....因為卷裝剪到我手都痛埋

版主

國民生產總值:132380

玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

lss:

買把大D, 刀封長D O既較剪, 無咁易攰O架!! 我都買O左把日本城貨式, 都OK O架!! (不過今期用"便利妥", 佢無大陸O個隻咁易剪, 所以我係搣棉花球...)

大宅

你地發唔發覺d卷裝棉咪响大陸做既, 我有d担心佢好dirty, 有時剪剪下好似唔係幾乾淨咁, 你地係買咪牌子多. 响醫院用果d一大袋已經剪好左, 你地知唔知响邊樹買.

版主

玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

lss:

剪好的我在荷花見過有, 不過唔記得幾錢LU... 大陸棉係黃D囉!!

大宅

國民生產總值:2174

我係買開荷花果隻一大包剪好既方型棉花,好以差唔多50蚊一包,我覺得好好用,不過要自己 met 開佢一塊塊,但都勝在厚薄隨意。
執業全職曳媽咪! 小樹屋之首席呀四!

男爵府

國民生產總值:6147

我都係用荷花呢隻.
之前用過卷裝0既, 一邊剪一邊見到d 灰黑色0既野0係入面........

大宅

me too
曳媽咪! 寫道:
我係買開荷花果隻一大包剪好既方型棉花,好以差唔多50蚊一包,我覺得好好用,不過要自己 met 開佢一塊塊,但都勝在厚薄隨意。

版主

有邊個媽媽會去?? 我諗住星期五朝 / 星期六放工後約17:30去呀... 唔知到時會唔會撞到你O地呢~~~

大宅

國民生產總值:4407

小倩;

我都收到呀...我星期五下午去睇...蕎蕎而家用緊NUK的濕紙巾..幾好用, 如果本會買定d

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.