意見反饋
義工

產前產後 今日: 1|主題: 240758

真感謝袁靄珊醫生

複式洋房

國民生產總值:316

真感謝袁靄珊醫生

我bb係connie yuen開刀架,琴日返去覆診,見到我開刀既疤痕已經埋哂口,埋得好靚,幾乎冇左條痕,真係好開心
BB豬係11/1/2005係仁安醫院出世架 的成長日記

禁止訪問

國民生產總值:13045

Re: 真感謝袁靄珊醫生

複式洋房

我諗4-5吋度~

子爵府

國民生產總值:12365

我都係connie yuen 接生(13-01-05),不過係順產,connie yuen 真係好好,好細心,我都要同佢講:多謝妳,袁醫生

複式洋房

happykklam,

係呀~佢真係好好人呀~
我係(11-01-05),唔知有冇見過你呢? :-P

子爵府

國民生產總值:12365

如果妳有餵人奶,我哋應該見過面,(喺餵奶嗰度)

複式洋房

happykklam,

有呀有呀~可能真係見過面 :-P

男爵府

國民生產總值:7850

dear toby_mama,

Would you pls tell me the address & phone no of Dr Yuen? 開刀 or 順產收費如何?

Thanks

luckygirl
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

別墅

國民生產總值:565

toby_mama & happykklam :

我都係 Connie Yuen 接生 (2000年),係開刀架.她真是很細心,在返回醫院覆診時,除了為我驗查,同時亦詢問有關BB的進展(戒夜奶怎辦)等等...我都要同佢講:多謝妳,袁醫生.

LuckyGirl :

關於你查詢 Connie Yuen 的收費,你可致電仁安醫院,因為她是駐院醫生.收費方面:分自然分娩及開刀兩種;另外,有套餐及獨立收費兩種.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.