意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 147|主題: 88455

請問知唔知做美容的手提超聲波機在那裡買

洋房

國民生產總值:354

請問知唔知做美容的手提超聲波機在那裡買

如題,我想買來做facial. thanks

大宅

國民生產總值:3319

Re: 請問知唔知做美容的手提超聲波機在那裡買

nana123.....係點個樣呀!!!似唔似手提按摩器ga??
Namaste

男爵府

國民生產總值:5063

我用緊個個係nuskin spa 機(微電流) $1680
(有3個頭, 可以做埋頭皮, 減肥, 面)
都幾好用.
入電池. 手掌咁大.
[/url]

洋房

國民生產總值:354

Thank you, 海魚媽,我收到個pm有關nuskin spa 機(微電流的;我想払那個是可以用超聲波導入精華素而逹致收緊效果。妳的那個是不是,同在那裡可以買到。謝謝。

男爵府

買就梗係要去返nuskin買la.
精華導入....
用係面既 就有兩支野. 1支係深層清潔
1支係保濕. 1盒4set 2百幾
收緊效果.. 就要買另外1支
大大支好似都係2百幾.
你可以自己上網睇 www.nuskin.com.hk
[/url]

男爵府

國民生產總值:6712

海魚媽;哪處門市.有得買thx

男爵府

1) 旺角中心對面.
2) 銅鑼灣 皇室保
兩個地方都要上樓架.
因為係直銷產品 所以要會員(會員號碼)先買得.
銅鑼灣個間就好似超級市場
你地可以隨便試. (but部機就當然有得摸 無得真係試la)
旺角個間就無.
[/url]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.